Akşam üstü,havanın lodostan 3-5 kuvvetinde esiyor olması her ne kadar moral bozucu olsada,1 saat bile olsa sinarit palazlarını bir ziyaret edeyim dedim ve teknemi kontrol ettikten sonra,9-10 mt lerde takımımı suya saldım.
Firetiger rapalam suyla bulusur bulusmaz inanılmaz güzel yüzüyordu,balığın yerinde bende olsam bu yeme hayır diyemezdim,ve öylede oldu,tam 10 mtlerde çıkrık makinam birden çok acı olmasada ani ve kesik bir halde cırlamaya basladı,bu bir palazdı bunu hissetmiştim,çünkü ne turna nede torik gibi değildi,ve çıkrığımı yuvasından alıp orta kuvvette bir tasmalama yaptım,ve balık takımın ucundaydı,ama ilk 25 mt de hiç zorlanmadan geliyordu,son mtlerde kafa atısları hızlansada dacron misinama ve önündeki 0.50 yozuri mirage ya güvendiğimden olsa gerek kepçeye bile gerek kalmadan teknemde misafirim olmustu.
Havada kararmaya baslamıstı,takımı toplayıp,baracuda için hazırlayıp dolasmaya basladım,ama baska vurus olmamıstı,kısa bir av saatinden nasibimiz bu palazı alıp limana geri döndüm.
Daha iyileri sizlere nasip olması dileğiyle,f.makinamın ayarları her zaman olduğu gibi 2004 yılını gösteriyor,affola her düzeltmeden sonra tekrar aynı zamana dönüyoryanlıs anlasılmasın lütfen