|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben fcv 620 kullanıyorum.Dip yapısında hangi renk neyi ifade ediyor bilgilendirirseniz sevinirim.Ayna olarak kıç aynası kullanıyorum yolculuk esnasında 50 hz aynada görüntü kesik kesik geliyor 200 hz bozulma olmuyor bunun nedeni nedir bilginiz varmı.Gain ayarları hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim.Aşağıdaki resimleride yorumlarsak sevinirim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |