|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar,nette bu konuyu araştırıyordum,tevafuk diye buna denir sanırım.Acaba bu sonarlar şişme botlarda kullanılabiliyomu?Eğer kullanılabilirse ne tür bir cihaz önerirsiniz,verimli olabilecek bir sonar ne kadardır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..........
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Elbette şişme botlarda kullanabilirsin, cihaz seçimini ise mevcut av şekline ve bütçene göre değişkenlik gösterecektir, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginize çok teşekkür ederim sağolun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tekne ile birlikte humminbird 737 balık bulucu geldi fakat türkçe menü ve kullanma kılavuzu yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Ben de uzun zamandır balık bulucu almayı düşünüyor ve bu konuda araştırma yapıyorum. Araştırmalarım neticesinde aşağıda linklerini verdiğim, Humminbird 570, Garmin Echo 500c ve Furuno ls4100 arasından birine karar vereceğim. Sizlerin görüşlerini almak isterim. Şimdiden teşekkürler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ozan Gür/1976
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
cihazların hepsi güzel, karar verme aşamasında ne tip av-avlarda, seyir hızında, derinlik limitleri ve buna benzer faktörlerde kullanacağın önemli. Bu tip detayları yazabilirsen görüşlerimizi yansıtmamız daha kolay olacaktır.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol abi, balık bulucuyu Gökçeada ve Kuşadasında kullanacağım. 4.30 Quicksilver botuma monte edeceğim. Seyir hızım konusunda açıkçası azami ne kadar hızla seyretmem gerekir bilemediğim için birşey söylemek istemiyorum. Botla 25 knot hıza kadar çıkabiliyorum. Genel kullanım amacım jig, sırtı ve dip oltası ile mercan, çipura avı. Derinlikler maksimum 150 metre civarı. Çok teşekkürler. Saygılarımla.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |