|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() emegine saglık arkadasım
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() nekadar üzülsekte ortada bir gerçek var...
ve şuda bir gerçek ki bu gerçeği düzeltmek için ortada yapılan gözle görülür çok az gerçek var... sokağa attığımız bayat ekmeklerle bile bu insanlar karınlarını doyurmaya hazır malesef ama bizler bunlardan hiçbir ders çıkarmamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Afrika ülkelerine yardım yapan ülkelerden biri de Türkiye dir arkadaşlar. Bu konuda Türk Kızılayın yardımları olmaktadır diye bilmekteyim.
Ayriyeten şu halimize şükredelim muhabbeti de beni bayıyor yani artık eft biz burda şükrederken bu insanlar hala orda aynı koşullar altında yaşamaya devam ediyor. Şükretmek yerine UNESCO vs gibi kuruluşlarla irtibata geçip mümkün mertebe kendi çapında nasıl bir ufak faiden dokunabilir diye bakılmalı bence. Afrika konusu yeni bir konu değildir tabiri caizse dünyanın kara gö.. orasıdır ve hep te nedense orası s... (Son cümlem alıntıdır lütfen bana kızmayın o bakımdan - Kinyas ve Kayradan)
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Gerçekten bayıyor o söylem.. Cebimizdeki akrebi şöyle bir atsak diyorum ben de. Bazı sahtekarlar türediği için,yardımın direkt UNİCEF ile temas ederek yapılmasını öneririz.Türkiye komitesi hk.bilgi Internet'ten bulunabilir. Bu mütevazı çalışmamızı destekleyen tüm dostlara teşekkürler. ![]() *
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yatalım kalkalım şükredelim halimize Allah yardımcıları olsun inşallah...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
afrikalara ulaşalım demek hayalcilik olmuyormu? size hak veriyorum ama bu gerçeğide unutmayalım sevgilerimle |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bir insanlık suçu yapacak çok şey var ama yapacak yürek yok utanc verici kendi adıma
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yardım konusunda bence bir form oluşturup kendiğmi bireysel birebir yardımlaşarak elimizden geleni yapmalıyızaracı kurumlar zaten gerçek hak sahiplrine yardımları ulaştırsalardı bunları görmeyecektik bence tşk
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bunlar başka balık | turna | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 18-02-2009 09:12 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Abiler bunlar da benden. | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 18-06-2006 18:03 |
Bunlar da benden | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 02-04-2006 04:07 |