|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bugün Necati ARAT arkadaşımı ziyarete gittim. Kendisinin ne kadar misafirperver ve hoşsohbet bir insan olduğunu fotoğraflardan ve yorumlardan anlıyordum ve gitmeye karar verdim. Beni çok iyi karşıladı sanki kendimi yanında daha bugün tanışmış değilde kırk yıllık dostumuşuz gibi hissettim kendisine teşekkür ediyorum. Birçok konu hakkında paylaşımda ve fikir alışverişinde bulunduk avla ilgili bilmediğim birçok konuda konuşup yeni şeyler öğrenmek iyi oldu. İnşaallah bir aksilik olmazsa arkadaşlığımız gelişerek sürecek ve yeni şeyler öğrenmeye devam edeceğiz. Kendisine bugünkü misafirperverliği ve hoşsohbeti için çok çok teşekkür ediyorum Yağız kardeşimi de görmeyi umuyordum ama o bugün gece nöbetine geleceğinden bir dahaki sefere nasip diyorum. Birkaç fotoğraf çektik telefonlarla, çok kaliteli görüntü yok ama anı olması maksadıyla ekliyorum. Tüm aileye saygılar sevgiler. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE......
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğum günü ve ziyaret... | mazhar üzümcü | Tanışma | 38 | 20-05-2011 18:46 |
ziyaret | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 12-08-2010 18:46 |
Ziyaret | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 06-08-2010 18:12 |
Manisa'dan gelen ziyaret | Hasan BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 22-06-2010 23:25 |
Ziyaret | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 09-03-2009 22:58 |