|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() sevgili dostlar, geçtiğimiz bayram dan bu yana balık avına gidemiyordum, şu aralar malum kriz nedeni ile yoğun stresli günler de yaşıyoruz. Kendime iyi bir fırsat yaratmak amacıyla havanında iyi olduğunu öğrendıkten hemen 2 mart 2009 akşamında çeşmealtında balıkçılık yapan ve yanlız yaşayan arkadaşımın yanına 2-3 günlüğüne taşındım, gittiğim gün iyi oltacılar diyebileceğimiz arkadaşlarla birlikte ertesi sabah 2 tekne 2 saatten daha fazla denizde yolculuk yaptıktan sonra avlak yerlerini seçtiler olatamızı dibe indirdiğimiz yer 50 metrenın üzerindeydi, ama oradada beni her zamanki gibi isparoz buldu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Adnan kardeşim sonunda kurtlarını dökmüşsün.Bakalım bize ne zaman nasip olacak dökmek.Resimlerde olsaydı daha iyi olacaktı ama bu macerada güzel olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Turgaycığım tam cümleyi kurmuşsun kurtları sonunda dökmedim desem yalan olur, gerçekten biz av meraklılarının dışındada, aslında kafa dinlemek için harika bir uğraş, doktorlar balık avına gidilmesini öneriyor. Her herkezin arada bi yapması gerek bir hobi aslında . ismail kardeş aynen 2-3 gün de olsa yetti sevgi ve saygılarımla. ilgi ve alaknıza tşkler
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Adnan abicim gerçekten bu stresli günlerde 2-3 gün güzel günler geçirmişsiniz, ama bu işi yapanların gerçekten zor ve meşakatli zamanlar geçirdiğini hepimize anlattınız,
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() TAM MANASI ile katılıyorum .zaten iş olarak yapsak belki bir müddet sonra bizde sıkılabiliriz diye düşünmeden edmiyorum. selamlar rastgele
![]() |