|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ahmet bey düzenlemelri yaptım.çapariyle sarı kanat almanız çok hoş oldu ben de bir çapari alıp deneyeceğim.çook eskiden alırdık ama o zamanlar balık vardı boğazda.yeniköye gidemem herhalde ama kuleli ya da çubukluda denerim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ahmet bey fotoğraflara sabah bakma fırsqtım oldu. Acaba öğlene balık mı yesek ne?
Daha iyileri de rastgelsin...
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Ahmet kısa sürede güzel bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler.Umarım av için gittiğinizde de daha güzelleri rastgelir.Afiyet olsunlar..
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Üç beş yıl kadar önce bu mevsimde çapariler doardı çinekop ve sarıkanat ile. Ama malesef her geçengün azalan balık bu bereketi vermiyor artık. Bu arada Fehmi bey imza ayarlarında bir sorun var sanırım. sabah sizi Basri olarak görüyordum. Şimdi Fehmi oldu, diğer bilgilerinizde yaş meslek vs. gözükmüyor. Eğer girdiğiniz bilgileri ekranda göremiyorsanız admin arkadaşlar ile irtibata geçmeniz iyi olacak. Alıntı:
Alıntı:
Sizin palamutlar ve uskumrulara yetişmemiz zinhar mümkün değil ama çabalarımız devam ediyor kaptanım.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Ahmet abı balıga gıtsen saatlerce beklesen gelmez... Ama muhappetıne gezmeye gıtsen bole balık vurur
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla afiyet olsun güzel av olmuş hele o kadar çalıştıktan sonra çok keyifli geçmiştir.
Bende bi ara izmarite çıkmıştım babamla ama bizim yakaladığımız izmaritlere yeşil izmarit deniyormuş uzunlamasına büyüyormuşlar (garip)
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler kısa sürede çok güzel bir av olmuş,afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet az ama öz olmuş bu kısa zaman zarfında oltanın hakkını vermişsiniz tebrik ederim bu arada izmaritler İzmir dekilerden daha iri bilgin olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet abi Anıl haklı maşallah izmaritlerde iriye benziyor.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet abi izmaritler topaç gibi tebrik ederim, ileriki günlerde daha bereketli avlar dilerim sana özellikle lüfer görmek istiyoruz İstanbul'dan
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|