![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() balıkcı;2689]Mehaba erol arkadaşım benim kefal avında bir kaç sorum olacak birincisi neden dört tane kanca ikincisi neden ekmek acaba kefal sadece ekmeğe,mi geliyor yoksa en basit avlanma şekli bu mu.
Saygılar,sevgiler sana en kolay ama en verimli takımı soyleyelım abi gercekten haklısın sadece ekmez yemez bu hayvan hamsı kafası. gumus kafası . tavuk cigeri bakıl ciğeri gb... ben iri kefalleri yakalıyorum ama teemiz akıntılı yerden avlıyorum akıntı pis tutmuyor .. BİR BEDENE 3 TANE KOSTEK ÇIKARTIP 4 NO ÇAPRAZ SİNEK İĞNESİ BAĞLIYORUM İĞNELERİN SAPINA DA MANTAR SAPLIYORUM VE AKINTILI YERDEN TUTTUĞUM İÇİN 100 GR KURSUN KULLANIYORUM YEM OLARAK BANDA BIR ABİM SOYLEDİ LAVAŞ KULLANIYORUM LAVAŞI 4 KAT YAPIP MAKAS ILE YADA EL ILE KARE HALINDE KESİYORUZ .. İĞNEYE AYNI HANİ ÇİNEKOP TUTARKEN YAPRAK İSTAVRİTİ İĞNEYE NASIL TAKIYORUZ AYNI OYLE TAKIYORUZ BIRAZ ACIK YOLLU GONDERDIK MI İŞLEM TAMAM TAKIMIMIZ HAZIR ARTIK HER ŞEY HAVAYA BAĞLI HAVA POYRAZ İSE MİS GİBİ AKŞAMA BALIK VAR DEMEKTİR ... EL OLTASI ILE SEVIYORSANIZ Kİ EN COK OYLE ZEVKLI KIYIDA TUTARSANIZ KURSUNU DEĞİŞTİRE BILIRSINIZ BALIKLARIN BOYUTUNA GOREDE İĞNEYİ KÜÇÜLTÜP BÜYÜLTE BİLİRSİNİZ AMA ÇAPRAZ İĞNE KULLANIN ..AÇIK YOLLU GONDERMEMIN SEBEBİ İSE İRİ BALIK ALMAK İÇİN DİR |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Firinda kefal | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 13-06-2009 13:29 |
Kefal sürüsü | genç_balıkcı_77 | ANILAR | 11 | 24-12-2008 21:46 |
Kolay Kefal Avı | seçkin | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 30-09-2008 12:54 |
08/02/08 kefal | serkan_dalaman | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 09-02-2008 22:55 |
Kefal... | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 13 | 28-07-2006 08:50 |