|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Cem kardeşim, Yumurtalı Levrek husundaki yazını okudum.Ve, bu husustaki duyarlılığın için de seni tebrik ederim.
Bu mevzu, bir çok ortamda konuşuldu-tartışıldı.Tartışma dediysem tabiki fikir-alışverişi şeklinde olduğunu belirtmek isterim. Çok çeşitli fikirler ortaya atıldı bu husuta...Kısaca toparlarsak: 1- Sürdürülebilir Amatör Balıkçılık açısından Yumurta zamanı Levrek tutmak yanlıştır. 2- Levrek tutulabilir,ama sonra hemen zarar vermeden salınmalıdır. 3- Amatör bir balıkçının Levrek populasyonuna zararı ne kadar olabilir şeklinde idi. Bu fikir alışverişinde bende fikir beyan etmiştim.Ve demiştim ki: NOT: Bu Karşılıklı fikir alış-verişini yine aynı çerçevede değerlendirerek paylaşıyorum.Amacım benim dediğim doğru yada da başkasının dediği yanlış diye lütfen değerlendirilmesin.Zira her arkadaşım kendi tutumunda ve fikrinde tabiki de sonuna kadar haklıdır.) Alıntı:
Sözün Özü, hem vicdani hem de yasal sürküler çerçevesinde kalmak ve ille de kendini ispatlama moduna girmemek ve hırsına yenilmemek kaydıyla, bence tüm sene boyunca bizlere denk gelecek olan 10-15 balığın doğaya pek zarar vereceğini ummuyorum. ![]() Ama, yinede her arkadaşım kendi isteğine göre tutum takınmakta ve fikirlerini savunma husunda sonuna kadar haklıdır...
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmiş Zamanda Yapılan Levrek Avlarım,Yapacağım Avların da Teminatıdır. | Süleyman ONUR | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 15-10-2009 19:08 |
yok zamanda bu kadar balık??!! | cevat2 | TATLI SU AVI | 14 | 23-08-2007 17:43 |
Bu Zamanda İyi Bir Sazan Avı idi | iesencan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 17-04-2007 08:00 |
Doğru Olani Yapmak | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 13:25 |