|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Eğer İzmir de olsaydım, müzik eşliğinde sana eşlik ederdim...Türk sanat Müziği dinleyen kişilerin ruhları çok ince , hassas vede kibar olur...
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tuncay abi ve mavi fener (isminizi bilmediğim için böyle hitap etmek zorunda kaldım) ilginize çok teşekkürler.umarım birgün hem ege bölgesini gezmek hemde sizlerle balık avlamak için gelirim sağlıcakla kalın
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kayalık yeleri taradım. balık kaynıyordu ama oltaya vurmuyorlar öylece geziniyorlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() MAVİ FENER kepezlik yer dediğiniz yerler nasıl oluyor. yani nasıl bulabiliriz.
mesela bu ayda ve bu mevsimde mersinde çupra olmaz iken dün bir yer keşfettim arkadaş habire çupraları çekiyordu, yoksa bende kepezlik bir yermi buldum? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() türk sanat müziği dinleyen insan gercekten ince ruhlu olur kaptanım ben şahsen müzik dinleneyi sevmem fakat t.s.m ne bayılırım dinlerken eşlik de ederim gerçi beni hemen sustururlar ama yinede eşlik etmekten vazgeçmem eğer bir gün beraber keyf avında beraber olabilirsek kesinlikle t.s.m den seçme parçalar eşliğinde olsun sayın üstadım saygılar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ekmek arası balık, izdihama neden oldu | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-12-2011 23:52 |
Balık Eti Neden Beyazdır | MAVİ FENER | Dökümanlar ve Makaleler | 3 | 18-12-2011 16:19 |
Balıklar neden bitti | TUNCAY ŞEKER | Dökümanlar ve Makaleler | 13 | 01-02-2010 11:23 |
neden misir??.... | reos_mow | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 31-05-2006 21:02 |