Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-04-2012, 17:08   #7
MAVİ FENER
Kaptan
 
MAVİ FENER kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.06.09
Yaş: 75
Mesaj Sayısı: 2.415
Arrow

Beyler balıklardaki kurtlar balığın kıyması gibidir...Pişince onlarda pişerler.....Vitamin kaynağıdır onlar.
Kaşar peynirindeki kurtlarda kaşarın çok kaliteli olduğu anlamına gelmektedir....Afiyet olsun.....

Sizler hiç böreğin nasıl hazırlandığını gördünüzmü beyler...İstanbul boğazda duruma hasbelkader şahit oldum..elektrikler kesilmişken hamur teknesinin hamuru nasıl yogurduğunu gördüm...o günden bu yana börek, açma, puaça ağzıma girmez...Aman allahım...
Göz görmeyince gönül herşeye katlanırmış derler...ama ben katlanamadım...Hadiseyi yaşamak lazım....
neyse 150-160 dercede pişince elbetteki mikrop falan kalmıyor...Afiyet olsun diyorum....
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim.
Üstad Kaptan
Nuri DENİZ
İstanbul - 1949
İTÜ /Kimya ve İşletme Müh.


MAVİ FENER Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
100 Hamsi MAVİ FENER Rastgelsin Kahvesi 3 27-06-2012 10:54
Hamsi Tava MAVİ FENER Balık Yemekleri 0 02-12-2011 01:22
Hamsi Yemekleri uzman Balık Yemekleri 0 29-01-2006 20:27
Hamsi Çorbası Bir Dost Balık Yemekleri 2 07-10-2005 22:37


Saat 22:47.