|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İyiki balık tutmayı biliyoruz. Yoksa Nuri abinin bahsettiği poğçacılara benzer şekilde balık satan pazar balıkçılarına abone olmak zorunda kalacaktık. Bu arada balığı mümkün olduğunca kendiniz ayıklayın derim. Benim gözlerde çok acayip şeyler gördü bu konuda.
__________________
Ahmet TARİH
İSTANBUL/1973 A Rh+ |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
100 Hamsi | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 3 | 27-06-2012 10:54 |
Hamsi Tava | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2011 01:22 |
Hamsi Yemekleri | uzman | Balık Yemekleri | 0 | 29-01-2006 20:27 |
Hamsi Çorbası | Bir Dost | Balık Yemekleri | 2 | 07-10-2005 22:37 |