|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kötü bir gün geçirdik doğrusu sabahtan gopez istilasından dolayı kolyoz-uskumru yakalayamadık yem bırakmadılar oltalarda.
Kolyoz yakalamaya başlamışken hiç ağ serilmeyen bir mera olan küçük bir alanda 38 metreden 24 metreye ulaşan bir zirve de altımızda trança ağı olması, yıllardır trança yapmadığı bilinen meraya birisi deneme yapmış o da tam bizim altımızda, biz kolyoz yakalarken başladı ağları kaldırmaya ve ağları kaldırmasıyla balık kesti.. Biraz süre sonra kolyoz tekrar oltalarımıza gelmeye başlamışken yağmur kendini gösterdi doğal olarak bizde teknenin arka tarafına kaçtık, orada da zoka atamıyorduk çünkü olası bir balık bütün oltaları birbirine karıştırır.. Bende biraz dinlenmeye çekildim ki baktım gök gürültüleri üzerimizde patlıyor yağmur hızlanıyor. Tentenin üzerinde birikipte akan sular sanki 10 metre karelik bir çatının etrafından akan su kadar. Hemen çapaya koyuldum 1 dk sürmeden çapayı kaldırdım kamaraya geldim baktım iç çamaşırıma kadar ıslanmışım ![]() Islandık ya biz ondan üşüyoruz zannediyoruz ama baktım ki karayelden hava güzelce esmeye başlamış.. Estikçe esti estikçe esti yağmuru dağıttı o arada da deniz biraz çalkalandı kuzucuklar sürüylen geliyodu ![]() Gerçi Erdoğan abi ne zaman benle olsa illaha bir maceramız oluyor bundan sonra tedbir alcam ya da Erdoğan abiyi çağırmıcam ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Sağlık olsun diyoruz her zaman denk gelecek bir macera değil.. Doğru söylüyon Erdoğan abi sen olmasan başımdan macera geçmicek hep monoton hep monoton ![]() ![]() Önümüzdeki avımızda bakalım kim bizimle olacak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 15 temuzda gelırz anıl yine balıkları bitirmeyin bu aralar aykut ısyanlarda ben büyük balık tutamıyorum diye
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11.04.2012 Balık avı | sago | Üye Organizasyonları | 17 | 06-06-2012 08:53 |
23.05.2012 Çeşme Balık Avı | ferhat ataalp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 31-05-2012 20:42 |
İzmir Sahilevleri Balık avı.29.04.2012 | screen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 04-05-2012 07:08 |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |
DEVEKUŞU’NUN 1 nci.CUMHURİYET GEZİSİ (19.mayıs.2012-29.ekim.2012) | benimyelkenlim | Organizasyonlar | 0 | 19-12-2011 20:30 |