|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() büyük bir hevesle başladığımız avı yağmur dolayısıyla cok erken bırakmak zorunda kaldık ama yinede eğlenceli ve bir okadarda maceralı bir av oldu anıl ve erdoğan abi kolyozları toparladı yunusların basmasıyla onlarda kactı bizde gopeze talim kaldık
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Ne mutlu size
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu işin en zevkli yanı son kareden sonra yaşananlar bence. Buraya kadarki ön söz bile burdan sonrasını anlattığı için tüm tadı alabiliyrouz. Tutumda ve Sunumda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bize de buradan iç çekip afiyet olsun demek kalıyor.
![]() afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu hafta kendime izin verdim tatil yapacağım...
kıyıdan olta sallayacağım. ama nereye ne takımla gitmem lazım bir akıl veren olur mu? ne tür yem kullanayım...?
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() önemli olan birlikte olmak elinize sağlık
![]() |
![]() |
#7 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Kardeşlerim Afiyet olsun tadını çıkarabildiğiniz kadar çıkarın. Bir bakmışsınız var, bir bakmışsınız yok tıpkı bir ömür gibi. 30 yaşına geldin geriye dön bak 1 sn. Bacak gibi kofanalar tut (gerçi o zamanlar hiç aksatmadım ama) 60 yaşına gel geriye bak 1 sn. Onun için balıkçılık varken tutabildiğiniz kadar tutun, beyaz yamyamlar köküne kibrit suyu ekmeden. Bu işin en güzel raconuda balığı teknede ya da arkadaşlarla sahilde pişirip yemek onun yerini ne evde nede en kral lokanta tutmaz. Şansınız açık, avınız rastgelsin en babalarından. Saygılar.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kötü bir gün geçirdik doğrusu sabahtan gopez istilasından dolayı kolyoz-uskumru yakalayamadık yem bırakmadılar oltalarda.
Kolyoz yakalamaya başlamışken hiç ağ serilmeyen bir mera olan küçük bir alanda 38 metreden 24 metreye ulaşan bir zirve de altımızda trança ağı olması, yıllardır trança yapmadığı bilinen meraya birisi deneme yapmış o da tam bizim altımızda, biz kolyoz yakalarken başladı ağları kaldırmaya ve ağları kaldırmasıyla balık kesti.. Biraz süre sonra kolyoz tekrar oltalarımıza gelmeye başlamışken yağmur kendini gösterdi doğal olarak bizde teknenin arka tarafına kaçtık, orada da zoka atamıyorduk çünkü olası bir balık bütün oltaları birbirine karıştırır.. Bende biraz dinlenmeye çekildim ki baktım gök gürültüleri üzerimizde patlıyor yağmur hızlanıyor. Tentenin üzerinde birikipte akan sular sanki 10 metre karelik bir çatının etrafından akan su kadar. Hemen çapaya koyuldum 1 dk sürmeden çapayı kaldırdım kamaraya geldim baktım iç çamaşırıma kadar ıslanmışım ![]() Islandık ya biz ondan üşüyoruz zannediyoruz ama baktım ki karayelden hava güzelce esmeye başlamış.. Estikçe esti estikçe esti yağmuru dağıttı o arada da deniz biraz çalkalandı kuzucuklar sürüylen geliyodu ![]() Gerçi Erdoğan abi ne zaman benle olsa illaha bir maceramız oluyor bundan sonra tedbir alcam ya da Erdoğan abiyi çağırmıcam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu güzel anlatımlara sadece ellerimi havaya kaldırıp seri bir şekilde birbiriyle buluşturup çıkan sesi duyuyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11.04.2012 Balık avı | sago | Üye Organizasyonları | 17 | 06-06-2012 08:53 |
23.05.2012 Çeşme Balık Avı | ferhat ataalp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 31-05-2012 20:42 |
İzmir Sahilevleri Balık avı.29.04.2012 | screen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 04-05-2012 07:08 |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |
DEVEKUŞU’NUN 1 nci.CUMHURİYET GEZİSİ (19.mayıs.2012-29.ekim.2012) | benimyelkenlim | Organizasyonlar | 0 | 19-12-2011 20:30 |