![]() |
#21 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Aslında doğruda demişler dip balıkları ve kıyıdan avlanmalarda eylülden sonra biraz daha verimli olur.Fakat bizler orta su balığına çıkıyoruz,yani istavrit kolyuz uskumru.Bunlarda aslında daha yeni yeni başladı eylül ekim kasım aralıkta aksiyonları dahada hızlı olur.Daha bol bereketli avlarımız olur. Oltanın herdaim dolu gelmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Cem uzun zamandır havalar bozuktu bir haftalığına düzeldi.İşte o bir haftanın bir günlüğünü sizlerle paylaştım.Aslında pazar hariç her günüm böyleydi.Önümüzdeki günler havalar yine yüksek denize uzaktan bakarak günlerimizi geçireceğiz şimdilik. Katkılarından dolayı teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman kaptanımmm bu güzellik nedir böyle yahu. Pazartesi akşam suyuna çıktık dön dolaş kalabak önlerine kadar gittik 2 defa balık dokandı birini tekneye aldım birini taktıramadım oltaya, 3 tane de Necdet amca aldı akşam nafakamız çıktı çıkmasına da sabah çok güzel balık yapmış. Gerçi geçen Kasım ayından beri denize çıkmamış olmanın verdiği hamlık vardı, deniz hasreti vardı biraz hasret gidermiş oldum hepsinden öte işten güçten nefes alamamanın verdiği stresi attım. Havalar düzelsin bir günde sana misafir olayım bakalım şansımıza neler denk gelecek, bu arada çaylar tabii ki benden
![]() Pazar günleri için bende sana katılıyorum. Denizde az tekne olduğu günler hatta bir kaç gün sert esen havanın arkasından çıkılan ilk gün, heleki bu ilk gün hafta içine denk gelmiş ise verim iyice artıyor. Pat küt çapa atılıp çekilmesi balığı bozuyor. Sabah ilk gittiğimizde balığı altımıza topluyoruz zaman zaman tam 3-5 balık alıyoruz biri gelip çapa atıyor hop balık anında dağılıyor. Yani balıklarda sakin, sessiz, kafasını dinleyebileceği yerleri tercih ediyor.
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=kaptankarabulut;125322]Uzun zamandır paylaşım yapamamıştım.Bunun nedeni bir aydır havaların bozuk gitmesi ve denize çıkamamam..
Geçen salı gününden itibaren havaların düzelmesiylede kendimi denize attım.Ve her gittiğim gün bir önceki günden çok daha güzel geçti.Yani livarım her daim dolu geldi. Bu resimler sadece cumartesi yani 13/07/2012 tarihinde İstanbul'dan gelen Ömer arkadaşımız ve Gazemir serbest bölgede çalışan Hakan ve Murat dostlarımla gerçekleştirdiğimiz avımız..Ondan önceki avlarımda yani salı,çarşamba,perşembe ve cuma günkü avlarımda buna benzer geçti. süleyman abi ..pazar gününe rağmen yinede iyi geçmiş av resimlerden anlaşılan.. bol muhabbetli güzel avlarınız olsun inşaallah. rastgelsin
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Üstad
|
![]() [quote=evrenoss;125594]
Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkların besin alış biçimleri üzerine... | xnode | Su Ürünleri | 4 | 10-03-2010 17:58 |
İç sularımızdaki balıkların | mufi | Tatlı Su Balıkları | 3 | 01-11-2008 12:34 |
Balıkların nehirlerde ve göllerde bulundukları yerler | balıkcı | Tatlı Su Balıkları | 41 | 14-04-2008 14:14 |
Balıkların Hızlarını Merak Ediyormusunuz??? | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 11-12-2006 11:57 |
Balıkların biolojisi | balıkcı | Dökümanlar ve Makaleler | 20 | 09-09-2006 08:43 |