|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() balık avına yeni merak saran biri olarak , bana bu mevsimde balık olmaz eylülden sonra gitmen lazım dediler. tabi acemi olarak bende inandım. şimdi kaptanıma bakıyorum da , ya beni fena kandırdılar ya da kaptanım bu işi çok iyi biliyor.
kaptanım avların bereketli livarın dolu olsun. rastgelsin...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Aslında doğruda demişler dip balıkları ve kıyıdan avlanmalarda eylülden sonra biraz daha verimli olur.Fakat bizler orta su balığına çıkıyoruz,yani istavrit kolyuz uskumru.Bunlarda aslında daha yeni yeni başladı eylül ekim kasım aralıkta aksiyonları dahada hızlı olur.Daha bol bereketli avlarımız olur. Oltanın herdaim dolu gelmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkların besin alış biçimleri üzerine... | xnode | Su Ürünleri | 4 | 10-03-2010 17:58 |
İç sularımızdaki balıkların | mufi | Tatlı Su Balıkları | 3 | 01-11-2008 12:34 |
Balıkların nehirlerde ve göllerde bulundukları yerler | balıkcı | Tatlı Su Balıkları | 41 | 14-04-2008 14:14 |
Balıkların Hızlarını Merak Ediyormusunuz??? | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 11-12-2006 11:57 |
Balıkların biolojisi | balıkcı | Dökümanlar ve Makaleler | 20 | 09-09-2006 08:43 |