|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Bu konuya katılmadan edemeyeceğim.Manisada oturduğumuz yıllarda bunu ben de duymuştum ama aynı tarz sohbetleri Amasyada da duyuyorum.Başka yerlerde de var bu şoka giren dalgıç efsanesi.Belki kaynak bizim Manisadır,ilk orada olmuştur bilemiyorum ama emin olun aynı heyecanla Amasyada da anlatılıyor bu olay..
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar; avcıların abartıları
![]() İkinci olay Ödemiş Bozdağ, gölcük krater gölüne gideniniz varmı?.Barajların yanında damla gibi. İsrail sazanı dolu,Bir damlacık gölde bile bir iki sene önce yayın çektiler, kilosunu tam hatırlamıyorum ama arabanın bagajını dolduruyordu. Sularımızda iri yayın varrrr. Ben inanıyorum. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu şaşırma olayı Türkiyenin her yerine yayıldıysa bence bu bir abartı yada efsaneden ileri olamaz diye düşünüyorum adamlar dışarıdan gelip bizim sularımızda şaşırıyorlar ve arkalarına bakmadan kaçıyorlarsa bunun bir sebebi var oda olsa olsa kaynanalarını görmüşlerdir
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar, inşallah bizde bu tip şoklara yakın zamanlarda maruz kalırız
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() haldun abiden duymuştum göllerde acaip büyük balıklar oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam bir dalışında üstünden o kadar büyük bir yayın geçmiş ki üstlerinden tekne geçiyor sanmışlar
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Demirköprü barajı; Manisaya bağlı Salihli ilçesinde.Büyük bir baraj.Sazanı altın renginde lezzetlidir. Bekleriz. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muhabbetçi arkadaşım, birde alabalık çiftliği varmış sizin oralarda,acaba bu yerde avladıklarımızın parasını ödeyerek avlanmak mümkün müdür?
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıklar Hakkında İlginç Sorular | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 26-11-2009 11:06 |
Domuz Gribi Hakkında Genel Bilgiler.. | Necati ARAT | SAĞLIK | 6 | 27-10-2009 11:34 |
Balıklar Hakkında | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 0 | 07-02-2008 17:28 |
balıklar hakkında | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 0 | 18-01-2008 07:05 |
Balıklar hakkında ilginç sorular... | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 31-01-2006 18:30 |