![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() FARUK abi ellerine sağlık,ben bu kasnaklara dikkat çekmek istiyorum.İlk bu kasnakları kullanmaya başladığımda misina atılırken kasnaktan sarılı olarak atma olayını bende denedim kolaylık gibi görünsede zamanla sürtünmeyle misinaya zarar verebileceğini konusunda konuşmuştuk zaten kendisi eski tüfek hala bugün bile nerede benim eski mantarlarım diye söylenir durur.Nitekm doğru bir tane gerçektende kasnakların kenarlarına atış sırasında sürtümeden dolayı azda olsa misinaya gam yaptırıp aşındırıp incelmesine ve liflenmesine sebep oluyor arkadaşlar.Hala kasnaktan atma taraftarıysanız kasnağınızın uç kısmını ince zımpara ile zımparalayın ve çapak kalmamasına özen gösterin önemli olan elde olan malzemenin değerini bilmek derim ben.SAYGILAR
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makine-kamiş Bakimi Ve Temizliği | HALDUN YALIMLI | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 24-01-2009 11:52 |
polyester tekneye yapışan kekomoz temizliği | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 02-11-2007 16:11 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
Yıllık makina temizliği | balıkcı | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 22-11-2006 09:34 |
Misina renkleri | h.barutcu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 27-08-2006 22:00 |