|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar okudugum bır forumda kulakları eşitlemekten bahsetmişsiniz..ama ben nasıl yapıldıgını bılmıorum..soz ile ogretırsenız çoook mutlu olucam
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğukan forumda arama yapsaydın bu konu hakkında güzel yazılara ulaşabilirdin linki ekliyorum bu seferlik
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() VerdİĞİnİz Cevaplara Tesekkur Ederİm..yanliz Bİr Sorunum Var Sİz Bana Mesaj Atarken Galİba Hizli Cevap At Diye Atiyorsunuz.bende Yenİ OlduĞumdan Okumayi Tam Olarak Anliyamadim
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi anladığım kadarıyla siz bana hızlı mesaj atıyorsunuz.ben yeni gelenleri zor okudum.nasıl daha kolay okuyabilirim?ben size onu sormştum
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bunun dışında o bölümde yeni bir makale yok, hepsi eski ama geçerliliği olan yazılar. Yani orada yeni yazı aramana gerek yok...
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi ben oraya girdim,benim toygun abimle knustuklarım cıkıyor.ama yenıler değil eskiler çıkıyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Frenzel Tekniği (Kulak Eşitleme) | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 3 | 11-05-2006 23:43 |
Maske Eşitleme Teknikleri | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 20:08 |