|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Yukarıdaki başlık altında hazırladığım sılayt formundaki vidio gösterisinde bizzat kendimin tuttuğu,sitedeki öbür arkadaşları tuttuğu balıklarla diğer sitelerden alınmış balık resimlerinden oluşmaktadır.Bu calışmada bana büyük yardımda bulunan kıymetli arkadaşım ishak ustaya selam olsun.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 19-03-2007 " tarihinde saat 09:59 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() rauf kaptan ellerine sağlık...müzikle beraber güzel bi albüm olmuş...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tek kelimeyle harika olmuş.. Rauf kaptan teşekkürler.. Benim merak ettiğim resimlerde görünen boru balığı veya borazan balığı dedikleri tür.. daha 4 5 senesine kadar kıyılarda hiç görünmezdi..Şimdi gittiğim her yerde görüyorum..dörder beşer gruplar halinde dolaşıyorlar..Ağzı boru gibi kuyruğunda kamçı gibi mavimsi bir uzantı var..Yavru balılkarla besleniyor..Benim gözlemlediğim kadarıyla çok hızlı bir balık değil ..Eskiden beri var olan bir tür mü yoksa ben mi yeni görüyorum..Bu balıkla ilgili bilgisi olan biri bana yardımcı olabilrse sevinirim..
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık rauf abi güzel çalışma
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan turnanın zıpkın gibi fırlamasına okadar alışmış ki gözüm sanırım bu onun yanında çok yavaş gibi görünüyor
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() ersen öyleyse ben balığı avlanırken değil kaçarken görmüşüm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi ellerine sağlık çok güzel olmuş
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık abicim harika bir çalışma devamını bekliyoruz....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tavalik Baliklar | balic | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 17-06-2007 23:08 |
Tehlikeli Baliklar | aserkansatı | Deniz Balıkları | 11 | 19-02-2007 10:56 |
Antİfİrİzlİ Baliklar | erhan | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 18-10-2006 08:58 |
Yabanci Baliklar | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 08-09-2006 08:17 |
Dişi Aci Baliklar | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 28-12-2005 07:59 |