|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Toplantıdan manzaralar
![]() Gevrek sponsoru Kıvanç abimiz ![]() ![]() ![]() ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 05-06-2007 " tarihinde saat 13:07 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() tanışma esnasında çekilişle süpriz yapan muvaffak abime teşekkür etmeyi unutmuştum aklıma geldi.....canım abim teşekkürler...
![]() ![]() hem bana doğum günü hediyesi olmuş oldu.. ayrıca kendisi gene bi takım hazırlayıp bana getirmiş... teşekkürler canım abiiiim.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker bey, Erol bey, Güven, Anıl sizlerle tanışmaktan bende gerçekten memnun oldum. diğer arkadaşlarımızla avlardan tanışıklığımız zaten vardı. toplantıya katılma nezaketi gösteren herkese içten teşekkürler.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygunum simitin lafı mı olur. kemeraltına girilir de simit yenmeden çıkılır mı hiç.
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Evet haliyle uzayan muhabbet milleti acıktırdı ve o anda Kıvanç ın simitleri devreye girdi..
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() taygun sanırım yanlışlıkla aynı iki fotoyu koymuş en kısa zamanda düzeltilecektir....erhan ve onur abininde cep telefonlarında kayıtlar olması lazım kendilerinden onlarıda bekliyoruz....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Valla onu bunu bilmeme İshak kardeşim bundan sonraki ilk cumaertesi muhabbetinde. Kemeraltındasın. yoksa millet acaip yüklenir ona göre...
''İnsan insana yük olmaz/ can gövdeye mülk olmaz'' |
||
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
7 haziran Gümüldür. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 21 | 08-06-2007 19:20 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |