|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() anıl tebrik ederim abisi...o tekneye bidahaki ava beni almazsan yalnız yaktım çıranı haberin ola..
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anil baliklar cok saglam..Götüüüüüüürrrrrrrrr
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Normal havalarda bi gün çıkartçam seni sözüm var ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Anıl, sanırım tek başına yiyemezsin bu balıkları..
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() süper uskumrular vallahi insanin cig cig yiyesi geliyor!!bereketli olsun daim olsun tebrikler rastgelsin!!
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() genc arkadaşım bereketli olsun uskumru lar baya iri burada alanyada ne yazıkki bu güzeller cıkmıyor ancak yeşil takım ile balıkhaneden alıyoruz selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Anıl, tebrik ederim. Geçen hafta sonu meteo havayı eserli verince biz çıkmadık, ama başka yerlerden de gelen haberler onu gösteriyor ki, uskumru havaların ısınmaya başlamasıyla iyice yüzey yapmaya başlamış. Dur bakalım bileyeyim ben şu zokaları, çaparileri, hafta sonuna.
Yalnız bir şey soracağım. Av yasaklarıyla ve mevsimsel nedenlerden dolayı, uskumrunun en sevdiği yem olan hamsi ve gümüş, az bulunur ve fiyat bakımından kuyumcuda satılacak hale geldi. Siz yemleri önceden derin dondurucuda stoklamış mıydınız? Eğer değilse, nereden temin ettiğinizi soracaktım. Dediğim gibi konak parekende halinde ya bulunmuyor ya da çok az gelip ateş pahası oluyor.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
|
![]() Çağatay abi önceden dolabımızda stoklu bizim yemlerimiz.Gümüş balığını kastedmiyorum hani beyaz hamsiler varya ona gümüş hamside deniyor ben o balığı kastediyorum gerçekten bir tek bunu yiyor balık.Sardalyaya çok ama çok nadir dokanıyor..
Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Eşrefpaşalı Anıl Kardeşim, 10 haziranda sabah 6:00 - 11:00 arası bende kanaldaydım; aynı sıradaydık demek ki; bende de aynı uskumru-istavritlerden 15 tane var; resim demeyin; ben o teknolojiye henuz ulasamadım
![]() sevgi ve ışıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
|
![]() Alıntı:
Sanırım gördünüz bizi siz.Sonradan geldik Yunus Emre adlı tekneye bağlandık.Teknemizin Adı Volkan Reis.Sizin teknenin adı ne belki görmüşümdür.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
İstavrit balığı | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 19-07-2009 20:38 |
29 Haziran 2008 - İstavrit Avı - İzmir/Çalı feneri | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 05-07-2008 22:11 |
İstavrit avı | Gazi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 31-07-2007 21:03 |
26 Haziran 2007 Salı. | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 30-06-2007 00:22 |