Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 28-10-2007, 20:47   #2
eşref sürek
Tayfa
 
Üyelik Tarihi: 11.12.06
Şehir: tekirdağ
Yaş: 63
Mesaj Sayısı: 241
Varsayılan

lambukanın eti zehirli diyorlardı bazı bünyelere dokunuyormuş doğrumu gerçi bizim buralarda yok kazara gelirse tereddütte kalmayalım bilgi verebilirmisiniz rastgele
__________________
PASPARİKO ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
eşref sürek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Balık Avı Tarifi HALDUN YALIMLI Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? 11 05-11-2010 21:19
Ahtapot Ayıklama ve Pişirme Taygun KOCABIYIK Balık Yemekleri 4 25-11-2008 10:10
27 Ekim Lampuka... Anıl ÜNALAN DENİZ AVI (TEKNEDEN) 7 28-10-2007 20:43
lampuka mufi ANILAR 4 20-08-2006 12:50
Arşivden Kolyoz ve Lampuka Anıl ÜNALAN FOTOĞRAFLARIMIZ 2 04-12-2005 09:33


Saat 22:57.