|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hepiniz çok doğruyu söylüyorsunuzda, insanın içi kaldırmıyor hakikaten, ben bu iğneleri köpek balığı avında kullanıyordum, inanın hayvanın ağzından iğneyi alırken bayağı zorlanıyordum , bu manyaklar ise nasıl çıkarıyor anlamıyorum, 3 ay önce parmağıma iğne girdi inanın çekim çektim çıkmadı sonunda hastanede çıkardılar ki ben acıya dayanan adamımdır inanın şimdi acıyı yazarkem aynı yazıyı anımsadım. hadi sadisti anlarımda, mazoşisti anlamaya benim kel kafam almıyor ? ıhş..
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu balığı bilen varmı | Tungaalp_07 | Deniz Balıkları | 25 | 29-10-2011 14:46 |
Bursa Trilye taraflarında Kapanca limanı ve köyü varmış tam bilen varmı yerini ? | serif123 | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 07-11-2008 20:06 |
Bu Balığın adını ve türünü bilen varmı | eminkaya | Deniz Balıkları | 15 | 05-10-2008 20:49 |
arkadaşlar böyle bi klüp bilen varmı | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-01-2008 23:08 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |