|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() şimdi bu olay 11.06.2008 tarihinde oldu ben ikizimle karamürselde amatör balıkcıyız ilk başta dolaşıorduk
![]() biri dedi cam göz inanmadık sonra marinaya gittik yani yapıldı dolaşorduk oralarda bakıorduk tanıdıklar ne kadar tuttu diye bir an ikizimle iddiaya girdik 5 ytl sine ben denize atlarım diye ikizim tamam dedi ben üstümü çıkardım bide ne görüyim tam atlıcam zaman altımdan 1.5 m boylarında balık geçti dedim sudan öle gözüküyor sonra suyun yavaşça üstüne çıktı birde ne görüyim camgöz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Genç balıkçı aramıza hoşgeldin. İki ricam olacak ilki kurallar gereği imzanı doldurman (isim,yaş,şehir bilgileri), ikinci ricam ise lütfen Türkçeyi güzel kullanalım yazıyı okudum ama anlayamadım.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Camgözden denizde değil de karada korkun bence.Takımların gittiğiyle kalırsınız.Denizde zaten kendisi kaçar.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() hoşgeldiniz....nice avlara saygılar..
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() türkçe konusuna tamamen katılıyorum. yazıdaki türkçe kullanımı camgözden tehlikeli olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() genç balıkçı arkadaşım her halde biraz korktun yazınıda o heyacanla yazdın bir sonraki yazılarının,paylaşımlarının çok daha düzgün olacağına inanıyorum. aramıza hoş geldin....
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Yusuf R.D. - 1949 ŞANSINIZ BOL, BALIKLARINIZ BÜYÜK, YOLUNUZ AÇIK OLSUN... Bu mesaj en son " 16-06-2008 " tarihinde saat 19:31 itibariyle gerence tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinize teşekkürler daha anılarım war
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sen bakma onlara.taze kan lazım siteye hoşgeldin.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Anılardan önce imza ayarlarını yaparsanız seviniriz.Ayrıca Türkçe olan alfebemizde 'w' diye bir harf yoktur.Bunlara dikkat edelim lütfen
Saygılar.....
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 Bu mesaj en son " 19-06-2008 " tarihinde saat 20:10 itibariyle Caner BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |