|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Okullar tatil olunca cocukları ve hanımı alıp yazlığı açmak ve temizlik yapmak için doğruca Gülçavuşun (Enez) yolunu tuttuk. Cumartesi günü yazlığı açıp ufak tefek temizlikten sonra asıl amaç için sabahı zor ettim.Saat 5 te avlak yerine (Sultanilçe balıçı barınağı) ulaşmıştım.Yaklaşık 7-8 aydır buzlukta tuttuğum sardalyalarla(Kıbrıs sarma) avıma başladım.Veeeee birkaç avdan sonra ilk levreğimi yakaladım.Sanki kalbim yerinden çıkacaktı.Bu balık merakı yaklaşık 3 sene önce yazlıkla beraber başladı.İlk sene zargana avlamakla geçmişti.Ama 2 seneden beri bir çok balık yakaladım. Ama bir levreği nasıl yakalarım diye deliriyordum.Muhteşem bir olaydı.Sezonu benim açımdan çok iyi açtım. İnşallah devamı gelir.
(resimleri ekleyebilirim umarım) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Senior tebrikler levreğin fevkalade.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kbrıs sarmayı nasıl yapıyorsun.?Kurşun veya şamandıra varmı?Sardalyeyi tek bütünmü sarıyon?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sardalyayı bütün olarak sarıyorum en son kuyruğuna ters düğüm atıp işi bitiriyorum. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler güzel bi av yapmışsınız daimi olması dileğiyle.SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler güzel bir av olmuş saygılar..
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler güzel bir av olmuş çeşit bol, zevkli olmuştur.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Tebrikler devamını gelmesi dileğiyle, geçen sene aynı başlıktan bende açmıştım sonrasında bi tane daha tuttuk şu sıralar beklemedeyiz.ama devam edenler var çeşme limanda bi abimiz bütün sardalyayı kıbrıs şeklinde kullanıp.. 2 adet 1 er kg levrek aldı .Bu yöntemi denemekte yarar var.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İlk Levreğim =) | çeşme35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 25-12-2007 01:09 |
ilk levreğim... | Lethe | ANILAR | 9 | 14-04-2007 11:37 |