|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Telefonumla ilgili bir sorun sebebiyle çarşamba günü olan av raporunu ancak verebiliyorum arkadaşlar.
Çarşamba günü Zeytinlerde yine bacanak ile beraber mesaideydik.Mesai sonucu oldukça verimli geçti.Hava sabahtan çok soğuktu,ben az daha vazgeçip geriye dönecektim.Ayaz iliklerimize kadar işledi.Ama, malum, avcıyı soğuk,sıcak,yağmur yıldıramıyor.Hele avın sonucu bereketli olduysa tüm sıkıntılar unutluyor.Herkese iyi ve bereketli av veren bir hafta sonu dilerim. Önce ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sonrada aile fotoğrafı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Maşallah maşallah asker gibi sıralamışsın Çupuşları.Bereketli olsun kardeşim.Tebrikler Operasyon kıyıdanmı teknedenmi?Daha irileri denk gelmesi dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi hakkaten çok güzel av olmuş afiyet şeker olsun.
Tamamen tahmin ama fotoğraf sanki üçyol-bahçelievler tarafında çekilmiş. Alakası olmayada bilir ama karşı taraftaki market tanıdık gibi geldi ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, beklenen fotoğrafları en sonunda yayınlamışsın.
Artık çeşmealtının yolunu unuttun. Çupuralar harika seni ve bacanağını tebrik edrim. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() helal olsun abi tebrikler çupralar şahane
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat hocam seni tebrik etmekten yoruldum yaw
![]() Mükemmel balıklar bakıyorum hepsini içtimaya çıkarmış sıralamışsın bereketli avlarının sürmesi dileğiyle!!!
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Murat harika bir av olmuş en güzel bayram hediyesi bu av oldu heralde
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Taygun.Aslında biraz yaklaştın tahmininde.Yer hıfzıssıhanın oralar.Yarmaya gelmeden önceki ışıklar.
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-12-2008 Av Raporu :'( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 28-12-2008 20:37 |
27.09.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 14-12-2008 00:07 |
21.11.2008 av raporu :( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 27-11-2008 19:09 |
15.11.2008 Av Raporu | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 21-11-2008 22:51 |
16.08.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 25-08-2008 15:28 |