![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fırında Alabalık:
5 adet olan, Alabalıkları iyice tatlı su içerisinde temizleyip yıkayınız ve suyundan arındırmak için havlu peçete ile kurulayınız. Sıvı Yağ ilave edilmiş olan tepsiye 5 adet alabalığı, ön arka şeklinde diziniz. Üzerlerine 1 adet limonu dilimler halinde yerleştiriniz. Yanlarına ise, daha önceden hazırladığımız 3 adet patates dilimlerini ve 3 adet soğan dilimlerini koyunuz. Sonra sıvı zeytin yağını üzerlerine dökünüz (1çay bardağı kadar). Sivri biberleri de koyduktan sonra, daha önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında, 45 dakika 190 derecede pişiriniz. Salata, limon ve tatlı soğan eşliğinde servis yapabilirsiniz... Afiyet olsun... Not: Sıvı yağ yerine eritilmiş olan tereyağınıda kullanabilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
palamut avı sırtı | ewrim | Videolar | 9 | 15-12-2009 17:45 |
Palamut avı | Güven ÖZYELDAN | Çapari | 6 | 13-08-2007 20:38 |
Palamut Avı | panderma | ANILAR | 20 | 01-04-2006 01:33 |
Levrek Buğulama | VOLKAN | Balık Yemekleri | 1 | 29-10-2005 23:08 |