Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 13-06-2009, 20:53   #4
MAVİ FENER
Kaptan
 
MAVİ FENER kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.06.09
Yaş: 75
Mesaj Sayısı: 2.415
Exclamation Fırında alabalık

Fırında Alabalık:

5 adet olan, Alabalıkları iyice tatlı su içerisinde temizleyip yıkayınız ve suyundan arındırmak için havlu peçete ile kurulayınız. Sıvı Yağ ilave edilmiş olan tepsiye 5 adet alabalığı, ön arka şeklinde diziniz. Üzerlerine 1 adet limonu dilimler halinde yerleştiriniz. Yanlarına ise, daha önceden hazırladığımız 3 adet patates dilimlerini ve 3 adet soğan dilimlerini koyunuz.
Sonra sıvı zeytin yağını üzerlerine dökünüz (1çay bardağı kadar). Sivri biberleri de koyduktan sonra, daha önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında, 45 dakika 190 derecede pişiriniz. Salata, limon ve tatlı soğan eşliğinde servis yapabilirsiniz... Afiyet olsun...
Not: Sıvı yağ yerine eritilmiş olan tereyağınıda kullanabilirsiniz


[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim.
Üstad Kaptan
Nuri DENİZ
İstanbul - 1949
İTÜ /Kimya ve İşletme Müh.


MAVİ FENER Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
palamut avı sırtı ewrim Videolar 9 15-12-2009 17:45
Palamut avı Güven ÖZYELDAN Çapari 6 13-08-2007 20:38
Palamut Avı panderma ANILAR 20 01-04-2006 01:33
Levrek Buğulama VOLKAN Balık Yemekleri 1 29-10-2005 23:08


Saat 20:16.