|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() videoya yapılan bir yorum dikkatimi çekti ve arkadaşın birisi aynen şöyle yazmış;
__allahtan hayvan tok galiba hem pek iştah açıcı bir hatunda değil allah var ben olsam bende yemem ![]() ![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkürler dostlar.
benimde köpek balığı fobim var,acayip korkarım bu balıktan. eskiden denizde baya açılırdım,içimden acaba arkamdan geliyormudur deyip paniğe kapılır sürat teknesi misali kumların üzerine çıkıncaya kadar kulaç atardım. şimdilerde derin suya giremiyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Rıdvan abi Paylaşım için teşekkürler..
Ama bir sitemde bulunayım.. Abi yeni geldim işyerine.. Çayımı istedim kahvaltımı yapayım dedim.. Yapılır mı bu bana sabah sabah.. yüreğim ağzıma geldi, bıraktım kahvaltıyı.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir daha tekneden düşmemeye karar verdim inşallah
![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bunlardan egede olmadıgını farzediyorum
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Köpek balığı /Marmara | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 5 | 28-06-2010 12:03 |
köpek balığı ve dalgıç | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 09-08-2009 12:01 |
Trolcülerin Köpek Balığı Avı | Rauf | Videolar | 0 | 11-12-2007 06:13 |
Ahtapotun köpek balığı avı | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 15-04-2006 05:35 |