![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir aranızda yoktum
tamamen duygusal nedenlerden dolayı ![]() nihayet açıldı ve sizlerle tekrar buluştum. Tüm İSLAM aleminin mevlit kandilini kutlarım. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Eyvallah abi tekrar aramıza hoşgeldin.. Evet yokluğunu hisseder olmuştuk.. İşallah sadece duygusal yönlerdendir ![]() ![]() Sağlığın yerinde ise sorun yok.. Seninde kandilin ayrıca mubarek olsun.. Evet abi hazırmısın yeni sezona.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yeni sezonmu dedin???????
hadi ne duruyorsunuz ben koşmaya bile hazırım tek bacakla ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Sana ufak bir tiyo vereyim mi .. ![]() Herşey yolunda giderse Tam senlik senin rahat edebileceğin bir yerde, Martın ortaları gibi topluca bir av gerçekleştirebiliriz ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Seninde kandilin mübarek olsun Mehmet abi.
Özlettin kendini. ALLAH(C.C.) BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH. Şu mübarek gecede birbirimize dua edelim. Efendimiz (sav) sahabelerine dönerek; "Allah'a günahsız dillerle dua edin" buyurdu. Efendimizin bu sözünü işiten sahabeler: "Ey Allah'ın Resulü, bu nasıl mümkün olabilir?" diye sordular. Bunun üzerine Efendimiz şöyle buyurdu: "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" "Rabbinize alçak gönüllüce ve gizlice dua edin. Çünkü O, haddi aşanları sevmez." [Araf 55]
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kardeşim ben hep bunu düstur edindim.. Anladın sen onu.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
hadi bakalım bende olta takımlarımı hazırlamaya başlayayım o zaman ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bu gece aynı zamanda benim doğum günüm yaş 40 oldu ihtiyarlıyoruz |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet abi hoşgeldin... seninde kandilin mübarek olsun... ve ayrıca yeni yaşın sağlıklı geçmesi temennim.. inşallah ALLAH kısmet ederse hep birlikte güzel bir av da buluşuruz...sağlıkla selametle
![]() |
![]() |
#10 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Mehmet abim
hoşgeldin yeniden. Ufak şeyler halledilmiş anladığım kadarıyla ( duygusal olan yani ![]() Kaldı şimdi bir organizasyon yapıp hem kurtları atmak hemde birlikte olup tanışmak kaynaşmak. Kandilin ve yeni yaşın kutlu olsun . Dediğin gibi Mart'a birşey kalmadı. Hazırlayın oltaları ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |