|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Üstad
|
![]() Necati kardeşim süper bir anlatım olmuş.Gerçekten soru sorulacak bir konu bırakmamışsın.
Necati kardeşim bende geliyorum eşim ve oğlumla birlikte, olta atmasamda sizlerle ve o havayı teneffüs etmek kadar güzel bir şey olmasa gerek... SÜLEYMAN KARABULUT ÜLKER KARABULUT TOLGA KARABULUT
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler, şahane bir org. olacağı şimdiden belli, bayağı katılımcı var herkesi tebrik ediyorum, birazda balık avladınızmı bizimde gözlerimiz bayram eder.herkese Rastgele.
![]() |
#24 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati yöneticim mefhar ve mazhar üzümcüyü listeye ilave edebilirmisiniz sevgilerimle
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abı bu anlatım baska olamazdı mukemmelın ustunde hersey resımlı ve anlatımlı harıka baya emek harcadıgın her seyden bellı
karareiste sahane bır ortam olacagı sımdıden bellıı valla
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() 10-15 kişi misafirim var gelcek arkadaşlar kesinleşince isimleri yazdırırım
Ben ailecek geleceğim 1-Öner RUAMAN 2-Yasemin RUAMAN 3-Zeynep RUAMAN 4-Seyit RUAMAN
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 30-03-2010 " tarihinde saat 23:04 itibariyle adolomorola tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel bir organizasyon olacağa benziyor
allah nasip ederse organizasyona bende katılmak istiyorum. yanımda bir arkadaşımla birlikte. belki sayı artabilir ama şu an için 2 kişiyiz. bizide eklerseniz seviniriz ![]() Ali AKAR Ersun KAYAÇETİN Bu arada paylaşım içinde teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş. ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Necati abi çok güzel bir açıklama ve paylaşım olmuş. Taygun zaten benim ismimi belirtmiş ben bu duyuruyu Ege Üniversitesinde de yapıyorum. Kesin bir yanıt alırsam sana bildiricem. Taygunla ben nasipse kesin orada olacağız. Taygununda söylediği gibi konuştuğumuz haber beklediğimiz kişiler var. Onlarıda ikna etmeye çalışıyoruz. Kesinleşen olursa sana bildirceğiz... Teşekkürler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |