|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Organizasyon çok güzeldi.Site de yazışıp yüzyüze görüşemediğimiz bir çok arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarılarınızın devamını dilerim. Tekrar buluşmak dileğiyle ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Katımlarınız organizasyona renk kattı .. Tüm Manisadan gelen dostlarımıza teşekkür eder Gelemeyenlerede selamlarımı sunarım.. Alıntı:
telefondan görüştük aradığın yeter .. En kısa zamanda buluşmak üzere.. Selamlar.. Alıntı:
Alıntı:
Cem kardeşim sevgi saygı sizden bir ara seninde kulaklarını çınlattık.. Hazır aklıma gelmişkern sorayım.. 1-) Resimlerde gördüğün balığın adı nedir.. Ben ve oradaki hiçbir kimse daha önce böyle bir balıkla karşılaşmamış.. 2-) erkek mercan dediğimiz balık ile .. Manda göz Mercan dediğimiz balık aynı balıkmıdır ?? Bak aynı familyadanmı demiyorum.. aynı balıkmıdır?? Alıntı:
Kamil abim biliyorsun senin yerin benim için ayrı.. Çok erken gelmek istesekte gelemedik sizlere teşekkür ederiz yinede bizleri Balıklı ovada beklediniz.. İkik lafın belini kırdık.. keşke zaman olsaydıda daha çook saatler geçirebilseydik.. Ama olsun Allah sıhhat versin.. Mutlaka bir yerde iki beşlik bozarız.. Teşekkürler abim.. Alıntı:
İnan kulaklarını çınlattık .. Figani abim bilhassa sordu sizleri.. İş güç dünya telaşı .. olsun işaallah en kısa zamanda beraberce bin orgda biz yapalım.. Kal sağlıcakla kardeşim.. Tireye selamlar.. Alıntı:
Alıntı:
İshak abim sende arayıp org hakkında bilgi aldın.. gelmek istediğini biliyorum.. Keşke orada olsaydında Kamil Hocama dediğim gibi senenlede iki beşlik bozbilseydik.. Neyse bunu bir şekilde telafi edelim işallah.. Katılımın beni çook memnun etti .. Seninde güzel paylaşımlarını burada görmet-kten mutluluk duyarım.. Sevgi ve saygılarımla.. Bu mesaj en son " 27-04-2010 " tarihinde saat 15:04 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Süleyman abim sanada biz teşekkür edelim.. Bahar ve Gökhan kardeşimizi alıp gelerek bizleri sevindirdin.. Kal sağlıcakla.. Alıntı:
Doğanım sanada ben teşekkür ederim.. İyiki varsın.. Alıntı:
Muratım çok teşekkürler.. Her nekadarda Tekne Balıkcısı olsan işlerine rağmen erkenden gelip kendini gösterdin beni onurlandırdın.. O zaman bizde bir zaman seninle tekne avına çıkmamız farz oldu.. En kısa zamanda beraber v yapmamız dileklerimle.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cok guzel bır gun oldugu kesın ve tam bır paylasım tanısma balosu gıbı olmus tatlı tatlı muhabbetler tanısmalar emegı gecen herkese tebrıkler bır catı altında bır aıle gıbı ne mutlu
![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık avı sevdasının böyle güzel ortamlar ve dostluklar ortaya çıkarması ne muhteşem bir olay özellikle bu güzelliklerin oluşmasında emeği geçenleri ve tüm katılanları tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
çok teşekkür ederim.. İşallah tanışmak görüşmek üzere sağlıcakla kal.. Alıntı:
Ama olsun başka sefere işaallah.. Katılımın için teşekkürler.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Gerçekten yakından olta atmayı çok istediğim kişilerdensin ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vedat abimizin yakaladığı Ahtapot'un videosu birinci sayfaya eklenmiştir
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() bende uzun uğraşlar sonucu c.tesi gecesi 2 gibi avlağa ulaşmayı başardım.(tekerleğimiz patladı tamircide oyalanmak zorunda kaldık ALLAH tan izmirden daha tam çıkmamıştık gün içerisinde arkadaşalarımın hepsi çalıştığı için alışverişimizide geç vakite bırakmıştık )Bütün bunlar üst üste geldi.Avlağımıza vardığımızda Hasan abimizin hoşgeldiniz tebessümü ile karşılaştık saolsun takım yapmamızdan tutunda kancaya yem nasıl takılır gece karanlığında bile bizi bilgilendirdi.Ertesi günü Site yöneticisi Mesut abimizle tanışma fırsatı buldum Hasan abimizin de dediği gibi gerektiği zmn organizasyon yapılacağında elinde bulunan 3 adet jenarötörü bile kullanmamız için vereceğini belirtti çok yardımsever saolsun.Yanlız çoğu abilerim ve kardeşlerim Aileleri ile geldiğinden pek gidip rahatsız etmek istemedim.Bazı yanlış anlaşılmalar sonucuda Necati abi ve bir çok saygıdeğer abimizle tanışma fırsatını saniyelerle kaçırdım fotoğraf çekiminede yemekte olmamdan dolayı katılamadım ama olsun daha çok org.lara gelicem inşallah herkesle tanışıp kaynaşıcam.Ayrıca ertesi günü arabamızın aküsü bitti Hasan abim saolsun hızır gibi yetişti takviye kablosunu verdi.Bu arada araba otomatik vurduramadıkta
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Erkek mercan olarak tabir edilen balık Pagellus acarne ![]() Mandagöz olarak tabir edilen balık ise Pagellus bogaraveo ![]() İki balık pinna dorsalis (Sert ışınlı ilk dorsal yüzgeç) altı ve anterior yönünde (kafaya doğru) olan kısımdaki hafif leke vasıtası ile ayrılabiliyor.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |