|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Üstad
|
![]() Öner kardeşim paylaşım için teşekkürler.Zaman zaman bu gibi konuları tekrarlamakta gündemde tutmakta, balık sevdasına yeni yakalanan arkadaşlar için faydalı olacaktır..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Miço ![]()
|
![]() öner bey önemli bir konuya değinmişşiniz.bende daha önce bu balıkla tanıştım ama zehirli olduğunu biliyordum.bilmeyen arkadaşlarımızın cok dıkkat etmesını tavsıye ederim.
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok zehirli bi balık bu ve bunlar büyüdükçe zehir etkiside bi o kadar çok oluyor. ben bunun tam 600 gram olanını çektim ama eti çok lezzetli bi balıktır.
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bilgiler için sağol öner abi.
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() öner kardeşim karadeniz kıyı ve açıklarında yoğun olarak çıkar bazen tuttuğumuz istavritin iki katı trakonya tutarız beni çarpmadı ama abimi iki kere çaptı amonyak sayesinde fazla ağrı yapmadan yarım saaat içinde geçti ağrısından ağlayanları gördüm buyüzden kayıkta hazır bulundururum paylaşılması gerekenbir konu teşekkürler öner
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Gerçekten balık avına yeni heves sarmış arkadaşlar için çok dikkat etmeleri gereken bir konu .. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Konu için teşekkürler çok faydalı oldu. Balığı burda gördükten bir gün sonra oltama geldi konuyu okumasaydım büyük ihtimalle acılar içinde kıvranıyo olurdum. tekrar teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() öner kardeşim çok teşekkür ederim bu tür bilgileri bizlerle paylaştığın için belirli aralıklarla gündeme getirilmesi de çok yararlı olacaktır yeni katılan arkadaşlarımız için (ben bilmiyordum sayende öğrendim) teşekkürler.
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bende çok mutlu oldum okuduğuma ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trakonya !!! | Bornovalı | SAĞLIK | 14 | 05-05-2011 18:34 |
Trakonya | katiti | Deniz Balıkları | 20 | 14-09-2010 11:54 |
Trakonya | abdogan | ANILAR | 13 | 01-11-2007 12:52 |
trakonya ile yaralandım... | varior | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 62 | 30-01-2007 17:48 |