|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Trakonya adını duyunca bir anımı hatırladım hemde ne anı.
![]()
01-08-1961 Adapazarı. abdurrahman doğan fesat olmayan bir amatör balıkçı. Bu mesaj en son " 13-08-2007 " tarihinde saat 22:18 itibariyle abdogan tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Maalesef bu durumlar bir cok amatörün başına gelmiştir balıkları iyi tanımak tanımadığınız balıkları hic bir zaman elle müdahale etmememiz lazım.trakonya denizlerimizde bulunan en zehirli balıktır bundan daha zehirlisi yoktur.zehirli balıklar vatos ve türleri.iskorpit ve türleri,sokar(akdenizde bulunur),zehirli olmamasına rağmen büyük acı veren elektirik balığı.bu balıkların adlarını GOOGLE ye yazarak tanıyabilirsiniz.maalesef eklem yerlerinde bu balık tarafından vurulan arkadaşların eklem terlerineki o şişlikler uzun süre durmuş veya kalıcı olarak şilik devam etmiştir gecmiş olsun arkadaşım iyi günler.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() geçmiş olsun. ama önemli olan insanın aynı hatayı düşmesin.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() gecmiş olsun dikkat etmek lazım.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Geçmiş olsun Abdurraman abi dikkat etmelisin kendine balık uğruna böle acılar çekmeye hakkın yok.Biraz daha dikkat lütfen abi
![]() Geçmiş olsun tekrardan..
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Abdurrahman geçmiş olsun .. maalesef bu tür kazalar bizlere ders oluyor..olmasınada keşke acısını çekmeden o balık iğneden çıksaydı..
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() büyük geçmiş olsun,balık uğruna kendimizi telef etmeyelim
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço
|
![]() paylaştığınız için teşekkürler,google dan araştırdım il defa resmini gördüğüm bir balık,inşallah denk gelmez.
saygılar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bende de böle bi balık çıkmıştı adı da iskorpit di bunlar tehlikeli balıklar dikkat
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() Bizimde bu yaz tatil için gittiğimiz yerde deniz oldukça güzel dibide kumluk.
Gözlükle dibi gözlemlerken trakonya ların kum üstünde durduklarını gördüm. Genç bir kardeşimizi de soktular zaten. Fakat sahildeki plajlar bu konuda hazırlıklılar baya hemen amonyak geldi. Kumluk yerlerde denizde yürürken dikkat etmeliyiz. Önümüzdeki sene olmazsa bu plastik deniz ayakkabıları var, onlardan kullanmayı düşünüyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trakonya | adolomorola | Deniz Balıkları | 31 | 29-10-2011 15:39 |
Trakonya !!! | Bornovalı | SAĞLIK | 14 | 05-05-2011 18:34 |
Trakonya | katiti | Deniz Balıkları | 20 | 14-09-2010 11:54 |
trakonya ile yaralandım... | varior | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 62 | 30-01-2007 17:48 |