|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sazancılar sezon yavaş yavaş yaklaşıyor
Kolları ufak ufak sıvamak lazım... ![]() Yemleme ile ilgili güzel bir video yakaladım bunu sadece tatlı su değilde denizdede kullanılabilir kanatindeyim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Öner kardeşim paylaşım için teşekkürler.İnşallah bir gün nasip olurda birlikde sazan avına gidersek deneriz bu formülü..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Cok güzel bir paylaşım öner bey tebrikler
Denizkızı35 Bahar&Gökhan Özbek-Urla-İZMİR 0506 854 17 22 ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 30-04-2010 " tarihinde saat 21:14 itibariyle Denizkızı35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner abi ellerine sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler öner abi kayseride pek seçenek olmadığın yanlız sazan avı yapabilidiğimiz için bu video gerçekten güzel oldu doğrusu biz genelde hazırladığımız boilileri sapan la atmaya çalışırdık ilk gittiğimizde bunu deneyeceğim saygılarımla...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Öner abi Paylaşım için teşekkürler.
ilginç ve hesaplı bir teknik.. ![]() Pet şişe kolay, yanımızda götürmemize bile gerek yok.. Kıyılanrımızda gerekenden fazlası var.. ![]() Ancak o kadar mazmuzluk malzemeyi nasıl buluruz bilmem.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Teşekkürler Bahar... ![]() Ben teşekkür ederim Murat alaka gösterdiğin için... ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Sinan sen kafanı hiç yorma sana gereken tüm bilgiler bende mevcut ![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bilgi için teşekkürler öner abi...
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ben o aparatı denedim fakat oltaları attıgım yere gıtmedı yemlersımdı ufak su şişesini yarıdan kestim 20 santim elektirik kablosu bagladım onun ucunada büyük kips bagladım böyle daha iyi oluyo dememenizi tafsiye ederim
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adam oltayla yemlemek için ben elimle atarım onun attığıyerin uzağına atmaiçin bukadar uğraşmaya bile gerekyok bence küsme gönder bide kadın çorabına tavşan ve tavuk dışkısı geleçek sazanın alnını karşlarım buna bençe gerek yok amaç koku salmak değilmi balığı çekmek se ben çe benim yöntem çok başarılı hadi herkeze rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Teknemizi taşıma aparatı | kral dolmuşcu2 | Diğer Malzemeler | 12 | 13-03-2012 08:05 |
Değişik ve çok kullanışlı kamış sabitleme aparatı | necobey | Diğer Malzemeler | 5 | 13-07-2008 17:15 |
yemleme? | atalay | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 2 | 26-11-2007 11:55 |
yemleme teknesi | mufi | Diğer Malzemeler | 6 | 29-05-2007 06:57 |
Tatlısularda yemleme | hhlevent | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 4 | 28-12-2006 09:56 |