|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Erdinç kardeşim paylaşım için teşekkürler. Vediğin bilgiler tatlı su avcıları için umarım faydalı olur...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() BEN TEŞEKKÜR EDERİM KAPTAN ABİM seninde tecrübelerinden faydalanmak isterim sonuçta balık balıktır
![]() |
![]() |
#13 | |||
Miço ![]()
|
![]() Paylaşımınız için tesekkurler.sık sık gölcüğe gidiyorum bilgiler işime yarayacak.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler genelde sazan avına gittiğim için çok işime yarayacak bilgiler tekrar teşekkürler...
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ama yemleme yapmak her zaman işe yaramıştır. Ben genelde yaptığım yem karışımını avuç içine sığacak top şekilde yapıp ve birazda güneşte kuruttuktan sonra el ile oltalarımı atacağım yerlere kadar atmaya çalışıyorum,ne varki atarken ister istemez yaptığım toplar atarken dağılıyordu bu şekilde nokta atışı yapacagız artık... ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |
ilgi görmeyen konu için | murat hindi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 17-03-2006 17:47 |