|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi ve Süleyman abi, mesajınızı okudum ve çok duygulandım. Şu an için bildiğimiz belkide tek ortak noktamız balıkçılık ve buna rağman kalplerimizin birbirimize bu kadar yakın muhabbette olması muhteşem bir şey. Yakın ilginize çok teşekkür ederim. Sizlerle tanışacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşaallah bir aksilik olmaz ise geleceğim. Bu arada İstanbuldan bir isteğiniz varsa başım üstüne. Görüşmek üzere Allaha ement olun. Saygılarımla.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() İstanbul dan isteğimiz dostlarınla beraber kazasız belasız bizlere katılmandır ![]() sevgilerimle ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan
|
![]() Sizler gibi değerli dostlarımızla böyle bir organizasyonda bulunmak bizim için mutluluk verici birşey.Çok zevkli geçeceğinden eminiz.
Daha öncede belirttiğimiz gibi Gökhan ve ben bu organizasyon için Süleyman amcanın ve Hasan abimizin dediği gibi hiç bir çıkar beklemeden her türlü katkıda bulunmaya hazırız ve teknemizi organizasyon için hazırlamaya başkadık.( Bisküviler hazır) ![]() Fakat bu organizasyonda yöneticilerin ÖZELLİKLE balık tutmasını istiyoruz ![]() Hasan abi bu organizasyonda kullanılacak yemler ve takımlar hakkında bilgi vermeyi unutmuşsun ![]()
![]() |
#34 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#35 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir aksilik olmazsa Kartal Team olarak bu sefer biz de orada olacağız. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Balık bahane, dostluk şahane
![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() bu arada arda yeğenimizin son durumu nasıl ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnşallah hep beraber güzel, keyifli bir gün yaşayacağız Hasan Abim. Arda'nın sağlık durumu gayet iyi, bu hafta okula gitmeye başladı tekrar. Kırılan dişlerle ilgili tedavi devam ediyor ama o da bitecek yakında. Sizlerin geçmiş olsun dileklerini hem ona hem de anne-babasına tek tek okudum. Herkese sonsuz teşekkürlerini iletiyorlar...
![]() |
![]() |
#38 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() dediğin gibi çok güzel ve keyifli bir gün yaşayacağımızdan kuşkum yok zaten ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#40 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 18 | 06-06-2010 18:33 |
22-23 Nİsan Organİzasyonu | giritli | Organizasyonlar | 138 | 23-04-2007 08:57 |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |