Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > RASTGELSİN HAKKINDA > Organizasyonlar > Site Organizasyonları

Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm...

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 13-05-2010, 14:00   #1
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Hasan Abi organizasyon içinşimdiden teşekkür ederim. Organizasyonu duyar duymaz her balıkçıda olan o tarifsiz iç kıpırdısı sardı heryanımı. İnşaallah katılmak isterim ancak iznin ile birkaç sorum olacak.
İmzamdan da anlaşılacağı üzere İstanbulda ikamet etmekteyim. Organizasyona daha bir ay olması plan yapmamı zorlaştırıyor. Vakit yaklaştıkça daha net bir karar verebilecem sanırım.
1- Bu nedenle en son katılım belirtme tarihi nedir.
2- Burdan bir araba ile çıksam 2 veya 3 arkadaşımı getirebilirmiyim (bu arkadaşlar site üyesi değil).
3- Bir gün önce gelsek yakınlarda konaklayacak uygun pansiyon bulabilirmiyiz.
4- Senin ekleyeceğin veya bana tavsiye edeceğin başka uyarı ve önerilerin nedir.

Katılamasamda kalbim sizlerle olacak ve fotoğraflarınızın sitede yayınlanmasını sabırsızlıkla bekleyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ahmet TARİH Çevrimdışı  
Sponsored Links
Eski 13-05-2010, 18:26   #2
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
jeosee tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hasan Abi organizasyon içinşimdiden teşekkür ederim. Organizasyonu duyar duymaz her balıkçıda olan o tarifsiz iç kıpırdısı sardı heryanımı. İnşaallah katılmak isterim ancak iznin ile birkaç sorum olacak.
İmzamdan da anlaşılacağı üzere İstanbulda ikamet etmekteyim. Organizasyona daha bir ay olması plan yapmamı zorlaştırıyor. Vakit yaklaştıkça daha net bir karar verebilecem sanırım.
1- Bu nedenle en son katılım belirtme tarihi nedir.
2- Burdan bir araba ile çıksam 2 veya 3 arkadaşımı getirebilirmiyim (bu arkadaşlar site üyesi değil).
3- Bir gün önce gelsek yakınlarda konaklayacak uygun pansiyon bulabilirmiyiz.
4- Senin ekleyeceğin veya bana tavsiye edeceğin başka uyarı ve önerilerin nedir.

Katılamasamda kalbim sizlerle olacak ve fotoğraflarınızın sitede yayınlanmasını sabırsızlıkla bekleyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
ahmet biladerim

öncelikle ilginden dolayı çok memnun kaldım.teşekkür ederim.
isteklerini süleyman abi tlf ile bana bildirdi bende benim söylemimle yaz dedim.hiç kafanda soru işareti olmasın istersen 30 kişi getir herbirinin başımızın üzerinde yeri vardır.

kısacası kendi evindeymişsin gibi rahat ve huzurlu olursun hiç merak etme süleyman abimizi telofon ile ara beni ara hiç fark etmez
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları