|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan Abi organizasyon içinşimdiden teşekkür ederim. Organizasyonu duyar duymaz her balıkçıda olan o tarifsiz iç kıpırdısı sardı heryanımı. İnşaallah katılmak isterim ancak iznin ile birkaç sorum olacak.
İmzamdan da anlaşılacağı üzere İstanbulda ikamet etmekteyim. Organizasyona daha bir ay olması plan yapmamı zorlaştırıyor. Vakit yaklaştıkça daha net bir karar verebilecem sanırım. 1- Bu nedenle en son katılım belirtme tarihi nedir. 2- Burdan bir araba ile çıksam 2 veya 3 arkadaşımı getirebilirmiyim (bu arkadaşlar site üyesi değil). 3- Bir gün önce gelsek yakınlarda konaklayacak uygun pansiyon bulabilirmiyiz. 4- Senin ekleyeceğin veya bana tavsiye edeceğin başka uyarı ve önerilerin nedir. Katılamasamda kalbim sizlerle olacak ve fotoğraflarınızın sitede yayınlanmasını sabırsızlıkla bekleyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() öncelikle ilginden dolayı çok memnun kaldım. ![]() ![]() isteklerini süleyman abi tlf ile bana bildirdi bende benim söylemimle yaz dedim.hiç kafanda soru işareti olmasın istersen 30 kişi getir herbirinin başımızın üzerinde yeri vardır. ![]() kısacası kendi evindeymişsin gibi rahat ve huzurlu olursun ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 18 | 06-06-2010 18:33 |
22-23 Nİsan Organİzasyonu | giritli | Organizasyonlar | 138 | 23-04-2007 08:57 |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |