|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Çımacı ![]()
|
çokgüzel birgün geçirmissiniz tebrik ediyorum sabah hasan abime selam verip
mutlaka birdaha gelip birbardakta olsun çayınızı içeim dedim..ama başıma talihsiz biolay geldi.. sonar ve ışık sistemi için kullandıgım akünün üzerine yaşatma sepetim denkgelince akü ark yaptı ve bot biranda yanık kokunca süpelendim bir baktımki can yelegim yanıyor ani bi hareketle can yelegini denize atıp.benzin deposuna sıçramasını engelledim ama.. botumda maddi hasar oluştu denizde seyredemedim.. buyüzden sizlerin yanınıza gelme fırsatım olmadı kusura bakmayın abilerim
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||
|
Kaptan
|
Necati abi cok güzel bir av gecirmişsiniz tebrikler paşa team e
|
|
|
|
#3 | |||
|
Çımacı ![]()
|
Paşa team ı tebrik ederim harika bir gün
orada gözüme takılan en önemli resim menemen tavası ve necati kardeşimizin kahvesi ![]() süpersiniz arkadaşlar dostluğunuz daim olsun ![]()
|
|
|
|
#4 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
evet necatı abımınde dedıgı gıbı ogun baya ruzgarlı bır hava olmasına ragmen cok harıka bır gun gecırdık tolga ve ahmet abıyle tanıstık. avlak yerınde mami ile tanıstık guzel muhabbetler ettık kahkaha dolu bır gun gecırdık
tum herkeze canı gonulden tesekkur ederım NECATI abı resımler valla super emegıne saglık abım
|
|
|
|
#5 | |||
|
Çımacı ![]()
|
Tüm ekibi kutlarım süpersiniz
![]()
|
|
|
|
|
#6 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
Kamil abim maalesef paşa evet yok.. Zaten o gün sadece ve sadece bizler oraya Kahve içmeye gittik.. Ama bir tanede paşa olsaydı pek güzel olacaktı .. Neyse bir sonraki paylaşıma işaallah.. Alıntı:
Eh be süleyman abi alacağın olsun.. Neden gözlüklerimden kaçsınlar ki.. ![]() Senin teknede neden kaçamıyor o uskumru kolyozlar?? ![]() Alıntı:
Öner abi senin ve kamil hocamında kulaklarını çınlattık.. Kamil hocamla telden görüştük sende aramışsın ama telefonun çekmadiği yerlerde aramışsın görüşemedik.. İşaalah bu ortamı hep birlikte tekrar yad ederiz.. Katılımın için teşekkürler.. Alıntı:
Teşekkürler Veli kardeşim.. Sen nezaman geliyorsun.. Ne zaman dahil oluyorsun bu sohbete?? Alıntı:
Ne yapayım abi biliyorsun durumlarımı .. Gerçekten çook sıkıntılı idim.. Seninde kulaklarımdan çıkmayan senin sözün.. -Kardeş hava önemli değil gidelim dersen seni yanlız göndermem gelirim.. O yapılan kahve tek başına değil Dostlarla birlikte içilince güzel oluyor.. Bende katılan tüm dostlarıma Ve Kardeşlerime teşekkür ederim.. |
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
Evet bende alınmıştım tekrar neden uğramadı diye.. Büyük geçmişler olsun kardeşim.. Allah beterlerinden saklasın.. Birdahaki sefere tanışmak üzere .. Kal sağlıcakla.. Alıntı:
O anları tüm ekip ve sizlerle tekrar yaşayacağız.. Ne kaldıki şunun şurasında tekne orguna.. ![]() Alıntı:
Haluk abi ben teşekkür ederim.. Hala bekliyorum o kahveyi beraber içmeyi.. Alıntı:
Uğur kardeşim teşekkürler.. İşallah dahada iyi raporlarla karşınıza çıkacağız.. Alıntı:
Alıntı:
Bende çok istiyorum beraber av yapmayı tanışmayı.. En kısa zamanda işaallah.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
İyiki bizlere takılıp geldiniz.. Bizde Sana ve Ahmet abime teşekkür ederiz.. Alıntı:
Raif Kaptanım.. Muhakkaktır ki bu sevdanın kıyısı, denizi, tatlı suyu ayrı tutulamaz.. Biz bunlar ile mutluyuz.. Su kenarınının bir farkı dostlar daha iyi kaynaşarak hoş sohbet mangal çay kahve ateş gırgır samata .. Balık olsun yada olmasın.. Balık Bahane Sohbet Şahane sloganı cuk diye oturuyor.. Alıntı:
Ne zaman gidiyoruz beraber ava?? Alıntı:
Evet Taygun kardeşim çok haklısın.. Sende bu ortamlara yabancı değilsin.. Böyle oluşmuş bir ekiple kesin dağda bile balık yakalanır.. Alıntı:
Musti o börekleri ben yaptım ama aramızda kalsın olur mu?? İşallan seninle beraberde böyle bir ortam paylaşırız.. Ama senin balıklardan yakalatman şartı ile.. ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
Muhammer kardeşim senide orada tanımaktan mutlu oldum.. balık bahane muhabbet dostluk sahane sloganını benimsediğin için ayrıca mutlu oldum.. Çok daha iyi paşalarla denk gelmen dileklerimle.. Teşekkürler.. Alıntı:
Eeee Adnan abi bilirsin.. Her türlü ortamda zevk almasını bilen bir ekibiz.. Paşa olmayınca Paşa Paşa eylendik.. Yemekleri yedik Kahve çaylarımızı içtik.. Katılımın için ayrıca teşekkürler.. |
|||||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|