|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir gün geçirmişsiniz yine Kamil hocam
Levreklerde çıtır çıtır tazeçik afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamil biladerim sen memur ben işçi biz seninle kolay kolay denk gelemeyiz.keşke denk gelebilsek ![]() kamil biladerim hani sen demişsinyaPAŞA TEAM a inat diye ama inan hiç ama hiç gücüme gitmiyor bilakis beni takip edenler beni sevenler balıksız dönmüyorya beni ençok bu mutlu ediyor. ![]() ![]() ![]() tekrar herkesi kutlarım daha iyileride sizlerle olsun ![]() Bu mesaj en son " 30-05-2010 " tarihinde saat 16:09 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil hocam tebrikler cok güzel bir av olmuş sadece sizlerin hoş sohbetiniz için orada olmak isterdik
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler güzel bir av güzel kareler güzel paylaşım devamının gelmesi dileğimle
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Banned
|
![]() Kamil bey tebrik ederim keyifli bir gün , nefis bir av olmuş.Levrek leri hangi takım ve yem ile aldığınızı öğrenebilirmiyiz ??
Esen kalın. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil hocam Ellerinize sağlık..
Güzel bir gün geçirmişsiniz.. Eeeee Paşayıda hakketmişsiniz.. Daha ne denir ki ?? Fotolar her şeyi anlatıyor.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevap yazıp avımızın neşesini paylaşan tüm dostlarıma teşekkürler.
Ayrıca Paşa teama söz atarken,tamamen gırgır amaçlı olduğunu belirtmek isterim.Çünkü bendede paşa team forması var ve onlarla birlikte av yaparken giyeceğim ![]()
Kamil Bu mesaj en son " 31-05-2010 " tarihinde saat 12:30 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkların nasıl tutulduğunu soran arkadaşlarım:Levrekleri kurşunsuz olta ile sabah erken saatte tuttuk.Boylarıda en az 25 cm cıvarındaydı.Ama fotoğrafta nasıl görünüyor bilmem.Küçük görünüyorsada daha irileri sizin olsun inşallah diyebilirim ancak.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16/05/2009 zeytineli mersinkoyu | ahserku | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-05-2009 13:10 |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
17 Mayıs-Zeytineli | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 25-05-2007 21:10 |
Zeytineli-1 | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 18-02-2007 11:11 |