|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Evet Dostlar Bir babalar günü daha geçti gitti ..
Görüyorum ki sitede pek de bahsi geçmemiş.. ![]() Tabiiki herkez baba, herkezin bir babası var ve tüm erkekler bir gün Baba olacak.. ![]() Buradan tüm dostların babalar günü kutlu olsun.. Bizlerde acizane babalar gününü evde geçirmek istemediğimizden Doğan kardeşim ve ailesi (Babası Hasan amca, Annesi Nazlı Teyze, Kızkardeşi Filiz Kardeşim) Ben ve Ailem (Eşim Güzin Abdulbaki ve Burak oğullarım) İle güzel bir gün geçirmek üzere Aliağa Çayağzı tesislerinde soluğu aldık.. Aliağaya varmışken Üztadımız ve Dayımız Figani abimizin kulaklarını çınlatmadan kalmadık onunda babalar gününü kutlamak için telefonla görüştük.. Sağolsun işten gelmesine rağmen geliyorum çay yapmayın hazır biz getiriyoruz demesi üzerine günümüz bir kat daha güzelleşti.. Figani Dayımın, Yengemizin, kızının ve damadının teşrifleri üzere güzel sohbetler yaşandı .. ![]() Dayımdan öğrendiğim üzere olta atılacak yerin Kamilin Burnu Kayası denilen yer olduğunu söylemesi üzere biraz şaşkınlık yaşadım taaaki resmi görene kadar.. ![]() ![]() Arkadaki Kayalık Ne kadarda Kamil Hocamın Yüz hatları ile Müsamma Değilmi?? ![]() ![]() ![]() Gerçek dostluk her şeyden üstün.. Bunlarda kanıtı .. Sanalda kalmayıp Reelde bir araya gelmek inanın çok güzel nereden mi biliyorum.. -Çünki bizler bunun yakın tanıklarıyız.. İşte Resimler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 21-06-2010 " tarihinde saat 13:22 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() gecmiş babalar günü herkezin kutlu olun
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() bütün babaların babalar günü kutlu olsun, güzel bir gün olmuş, Çayağzı`na gitmeyeli seneler oldu çok güzel bir yer allah içinize sindirsin..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sizi tebrik ederim desem az kalacak,çünkü nazara geleceksiniz diye Maşallahınız var da demek istiyorum.Hep böyle sağlam ve sıkı dostluklarımız olsun..Allah muhabbetimizi daim etsin..Ayrıca o güzel beraberliğiniz sırasında telefonla arayıp neşenizi benimle de paylaştığınız için teşekkürler..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sizinde babalar günün kutlu olsun necati abi. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz vede harika kareler çıkartmışsın herşey gönlünce olsun.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Necati kardeşim sizin ve tüm BABA ların babalar günü kutlu olsun
Geçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Tüm dostları kutluyorum.İşte BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE dedirtecek bir buluşma...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Çok güzel kareler teşekkürler Necati kardeşim.Bende tüm babaların gününü kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel görüntüler Necati abi
![]() Gerçekten yüzler güzel gülüyor ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir haftada Böyle Geçti | Necati ARAT | Rastgelsin Kahvesi | 40 | 10-02-2010 08:38 |
Anne Babalar Lütfen Dikkat! | er35han | SAĞLIK | 8 | 27-05-2008 21:23 |
Bereketli geçti | genzul | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 17-03-2008 22:12 |
Babalar ve Oğulları | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 24 | 27-12-2005 06:26 |