![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Merhaba arkadaşlar..
Biliyorsunuz ki Geçen hafta Paşa Team Ekibi olarak Manisaya Dostları Ziyaret ettik.. Geçtiğimiz Cuma günü Manisalı Kamil Abimiz ve Abdullah amcamızın İzmirdeki işleri dolayısıyla geldiğini öğrendim .. Sağolsunlar benide es geçmeyerek uğramak istediklerini söyleyince tabiiki buyurun diyerek karşıladım.. ![]() ![]() ![]() Abilerimin güzel hoş sohbet ve muhabbetlerinden sonra müsade istediler ve gitmek için dışarı çıktığımızda da Taygun kardeşim yetişti benim için sürprizlerle dolu bir gün idi.. Ayak üstü iki muhabbetten sonra Manisa ekibini geçirerek Taygun kardeşimle tekrar iş yerime girdik.. ![]() ![]() Kardeşimle saat 18:00 a kadar yani mesaim bitene kadar çay kayve ve sohbetten sonra onunlada ayrıldık.. Biliyorsunuz ki haftasonu yine av yapamadık Pazar günü sağnak yağmurdan evde otura otura canım sıkıldı Bir kuafore gidip traş olduktan sonra Doğan kardeşim ve Yağız kardeşim aklıma geldi doganı arayıp müsait olup olmadığını sordum.. Müsaitim deyince soluğu onlarda aldım.. Yağız kardeşimide aradım ancak Nöbette olduğunu duyunca biraz üzüldüm.. Neyse .. Buluştuk buluşmasına ama o Sağnak yamurda ne yapalırdı ki ?? Aklıma Uzun zamandır Ziyarete gitmek isteyip'de gidemediğim Murat ADAK kardeşim aklıma geldi.. Cumartesi günü balığa gideceğini biliyordum.. Hem havadisleri almak hemde mekanını görmek istiyordum.. Bir Telefon görüşmesiyle işletmesende olduğunu beklediğini söyleyince tabiiiki Bir soluğuda Muratın mekanında alıverdik.. Sağolsun bizi çok hoş karşılayıp misafirperverliğinin sınırlarını zorlayıp bizi Çook memnun etti.. ![]() ![]() Hepinizin Huzurunda Ziyarete gelen Kamil abimize Abdullah Amcamıza ve Taygun Kardeşimize Teşekkür ederim.. Ziyaretine gittiğimiz Murat kardeşime de Ayrıca teşekkür ederim.. Umarım Bu gibi dostluklar..: İçerisinde hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeksizin Büyür ve gelişir.. Allah Herkeze Böyle Samimi Dostluklar Kazandırsın.. Kalın sağlıcakla.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bereketli geçti | genzul | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 17-03-2008 22:12 |
Böyle Zeka ? | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 01-12-2007 12:21 |
Olamaz böyle bir şey | serkan arslan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 18-09-2006 20:39 |