|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||||||||||||
Kaptan
|
![]() ![]() sevgili dostlarım geçen haftadan beri işlerimden dolayı biraz problemler yaşadım. ![]() ![]() bende aynen öyle yaptım yeğenim ercan ile hasbel kader sadece kafa dinlemek için yola koyulduk ![]() ![]() çok güzel bir gece geçirdiğimi söyleyebilirim.üç defa çay demledim yeğenim ercan bol miktarda mandagöz yakalarken bende onu seyrediyodum.benim işim sabahtı ve öylede oldu.bereketli bir gündü. ![]() video çekmekten kameranın pili bitince yeğenim ercan telefonu ile birkaç kare fotoğraf çekti bana ulaşıncada sizlerle paylaşırım bendeki fotolar azda olsa idare eder ![]() herkese bu avımdan daha güzel avlar dilerim. ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 05-07-2010 " tarihinde saat 17:56 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ustam tebrik ederim harika videolar
![]() Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() işte benim özlediğim abim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar?? Bu ne yahu ?? Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı.. Paşa Team a yakışan işte bu.. Paylaşım için teşekkürler..... Eskişehirden selamlar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abııı valla 3 haftadır dugun derneklerden bır yere gıdemıyom bırde bulusamıyoz zaten kafayı kırdım ıslerım bıttı artık zaten pasa teammm baslasın işe demi abı
![]() hasana bı senı ve ercan kardesımı tebrık ederım yav sen çipuramı tutuyon yoksa ısparozmu ne heycan ne panik bu kadar rahat nasıl duruyon anlamadım abi ![]() ![]() ![]() hasana bı bır sey daha soracam hiçç pasa avcısı dıye kurs acmayı dusundunmu ![]() ![]() ![]() ![]() herzaman pasateam bunu yapıyor zaten
![]() Yağız DEMİR Bostanlı - İZMİR 1977 0 Rh (+) ![]() Bu mesaj en son " 22-07-2010 " tarihinde saat 14:06 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |