Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-07-2010, 19:14   #81
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yapma evlat böylede olmazkiamca ile yeğen arasına girme mustafa biladerimin dili sürçmüş ondan öyle yazmıştır sende gaz verme
Yok yok kardeşim durmadan senin tlfonunu istiyo benden bende vermiyom,güya bişeyler soracakmış sana. Demek ki aramızı bozacakmış.

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 07-07-2010, 19:33   #82
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Alıntı:
sağol kıvanç biladerim ben hep vardımki varda olcam necati şimdi tatilde eskişehirde denize giriyo
Anahhhhhhh Necati Eskişehire giderken denizde peşinden mi gitmiş oralara..

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-07-2010, 20:02   #83
Kamil ESEN
Kaptan

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Anahhhhhhh Necati Eskişehire giderken denizde peşinden mi gitmiş oralara..
Abi denizi olmayıp,plajıolan tek şehir orası...Sakın haberim yok deme..
Eski 08-07-2010, 08:19   #84
BARIŞ ÇIRAK
Oltacı

Ustalara selam, Hasan abi

vallaha kurs açarsan ben varım, tanışmak ve kurallara uyan, doğa anaya saygılı bir avcı olmak istiyorum..

saygılarımla,

BARIŞ ÇIRAK
İZMİR, 01.01.1981
BARIŞ ÇIRAK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-07-2010, 18:08   #85
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
BARIŞ ÇIRAK tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ustalara selam, Hasan abi

vallaha kurs açarsan ben varım, tanışmak ve kurallara uyan, doğa anaya saygılı bir avcı olmak istiyorum..

saygılarımla,
Çok sağol barış kardeşimsamimi mesajına istinaden kurs açmakla ne ben birşey kazanırım nede sizler birşey.
balıkçılık öyle bir şeyki herzaman biraz daha avlanma konusunda kendini geliştirebilirsin.yani devamlı balığa gitmekle tecrübe kazanılır.ben sizce güzel balıklar yakalıyor olabilirim ama birde bunun diğer yüzü var.benimle beraber gelen dostlarım o gün güzel balık yakalamışta olabilir.peki daha sonra yalnız gittiklerindede aynı sonuç olurmu?
işin açıkçası balık işi nasip işidir bende boş dönebiliyorum her gidişimde herzaman tutarım diye bir durum kesinlikle olamaz.
yapacak olduğunuz gideceğiniz ortamda hangi balık var ve hangi yeme geliyor.hangi zamanda oltaya daha çok vuruyor gün içinde kaç çeşit yem kulanılmalı.gitmiş olduğun avlak durumu nasıl hangi rüzgarda balık kıyıda bunlar saymakla bitmeyen fakat av verimini artıracak bilgiler
hasbelkader bir yere gidiyor birilerinin tarifi ile gidiyorsan olaki balık tutamadın işte o zaman hayal kırıklığı olur.
ben diyorumki önce nasip sonra bilgi ve tecrübe bunlar bir arada olunca sanırım avda güzel olur.
güzel bir av yaptığınız avlağı ve avı her zaman bir yere not alın.zamanla buna ihtiyacınız olacaktır.

şu an ben belki bu meyveleri topluyorum
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-07-2010, 21:03   #86
Bornovalı
Kaptan

Bornovalı kullanıcısının avatarı

geçte olsa tebrikler dostlar.
paylaşım için teşekkürler,ben hala gidip gelmelere devam ediyorum kusuruma bakmayın lütfen.

RIDVAN/1974/BORNOVA
Bornovalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-07-2010, 21:56   #87
aacaipman
Çımacı

Hasan Abi
Ellerine saglik dokturmussun gene vallahi,haftasonu Yegenim gelmisti,senin kulaklarini cinlata cinlata gittik oraya,bizi baliktan daha guzel bir surpriz bekliyordu,Serkan ve Yagiz ile tanisma
sansim oldu,tesaduf iste ne guzel denk geldi,hossohbetleri ile lafladik,senide andik tabii...Valla isin ozu senden ogrenecek cok sey varmis selam sevgiler
05553878838
aacaipman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-07-2010, 23:33   #88
gonencsenkal
Kaptan

gonencsenkal kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Çok sağol barış kardeşimsamimi mesajına istinaden kurs açmakla ne ben birşey kazanırım nede sizler birşey.
balıkçılık öyle bir şeyki herzaman biraz daha avlanma konusunda kendini geliştirebilirsin.yani devamlı balığa gitmekle tecrübe kazanılır.ben sizce güzel balıklar yakalıyor olabilirim ama birde bunun diğer yüzü var.benimle beraber gelen dostlarım o gün güzel balık yakalamışta olabilir.peki daha sonra yalnız gittiklerindede aynı sonuç olurmu?
işin açıkçası balık işi nasip işidir bende boş dönebiliyorum her gidişimde herzaman tutarım diye bir durum kesinlikle olamaz.
yapacak olduğunuz gideceğiniz ortamda hangi balık var ve hangi yeme geliyor.hangi zamanda oltaya daha çok vuruyor gün içinde kaç çeşit yem kulanılmalı.gitmiş olduğun avlak durumu nasıl hangi rüzgarda balık kıyıda bunlar saymakla bitmeyen fakat av verimini artıracak bilgiler
hasbelkader bir yere gidiyor birilerinin tarifi ile gidiyorsan olaki balık tutamadın işte o zaman hayal kırıklığı olur.
ben diyorumki önce nasip sonra bilgi ve tecrübe bunlar bir arada olunca sanırım avda güzel olur.
güzel bir av yaptığınız avlağı ve avı her zaman bir yere not alın.zamanla buna ihtiyacınız olacaktır.

şu an ben belki bu meyveleri topluyorum
Hasan usta sana katılıyorum Usta diyorum çünkü iğne bağlamayı takım hazırlamayı daha biçok şeyi senin foruma eklemiş olduğun videolardan ve yazılarından öğrendim bu vesile ilede teşekkür etmek isterim. Balığa gitmek bir ikikez nasip oldu daha önümüzdeki günlerde daha fazla zaman bulacağım inşallah ya nasip ya kısmet deyip yola çıkacağız.Nasibimizde varsa ne ala keyfimize keyif katar, yoksa zaten balık bahane önemli olan denizle buluşmak stres atmak zamanla ustalık konusunda gelişeceğime inanıyorum bu işe ne kadar ilgili olunursa zamanla o kadarda başarı yakalanır diye düşünüyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Eski 09-07-2010, 18:37   #89
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
Bornovalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
geçte olsa tebrikler dostlar.
paylaşım için teşekkürler,ben hala gidip gelmelere devam ediyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Çok sağol rıdvan biladerim.sen işlerini yoluna koy merak etme bizler hep buralardayız.
Eski 09-07-2010, 18:39   #90
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
aacaipman tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hasan Abi
Ellerine saglik dokturmussun gene vallahi,haftasonu Yegenim gelmisti,senin kulaklarini cinlata cinlata gittik oraya,bizi baliktan daha guzel bir surpriz bekliyordu,Serkan ve Yagiz ile tanisma
sansim oldu,tesaduf iste ne guzel denk geldi,hossohbetleri ile lafladik,senide andik tabii...Valla isin ozu senden ogrenecek cok sey varmis selam sevgiler
volkan çok sağol kardeşim.serkan ve yağız ile tanışmışsın sevindim.bellimi olur bakarsın beraberde gideriz.işte o zaman üzerime düşeni seve seve yaparım
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları