![]() |
#31 | ||||
Üstad
|
![]() Tuncay'ım adalar bizi coşturdu.Ama bir görmeliydin şamatayı.. neşe kahkaya gırlaydı...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman Abi, tebrik ediyorum, keyifli ve özlenen bir av olmuş. Bu arada tanıştığıma da çok memnun oldum. Senin çayın uğurlu geldi, senden sonra bende iki istavrit bir kolyos çekerek günü noktaladım.
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Üstad
|
![]() Alp kardeşim bende seninle tanıştığıma memnun oldum. Çayımın uğurlu geldiğine sevindim. Denizde beni gördüğün her zaman çayımı içmeye beklerim...
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hey masallahh heyyyyyyy ne guzel bır av olmus herkezı tebrık ederım
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel av yapmışsınız.
Tebrikler. Daha güzel avlara... rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşşalah kaptanım.
Adalar çoşmuş ama sizde çoşmuşsunuz ![]() Teşekkürler paylaşım için ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Üstad
|
![]() TEŞEKKÜRLER Yağız'ım.....
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Deniz'cim, kendine dkkat et. Bilirsin suyla ateşle şaka olmaz.Sen şimdilik kıyı,derin olmıyan sularda dalma denemelerini yap..
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler ustam balıklarla birlikte sizlerde güzelsiniz..
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Adalar yine çoştu... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 42 | 07-04-2010 19:08 |
Adalar bereketi_5 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 31 | 27-03-2010 04:25 |
Adalar bereketi_4 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 24 | 11-03-2010 23:02 |
Adalar 3 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 12-01-2010 22:22 |
12.01.08 Urla Adalar Civari | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 16-01-2008 20:50 |