![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() TARİH:24/03/2010
EKİP ARKADAŞLARIM:İBRAHİM ve HASAN kardeşlerim. Baharın gelişini karşıladığımız bu günlerde, havanında çok güzel olması insanın karada durması mümkün olmuyor. Dünden mutabık kaldığımız, İBRAHİM, yanına HASAN arkadaşımızıda alarak sabah saat yedide limanda buluşup, yola koyulduk.Tabii her zaman ki gibi yolda çayımız demlendi, kahvaltımız yapıldı. Avlak yerimize vardığımızda saat 7:50 olmuştu.Bu defa oltalarımızı ilk karşılayan mercan ve karagözler oldu.Bunu fark eden izmarit ve kupesler boş dururmu. ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu günümüzde bereketli geçti.Tüm RASTGELSİN dostlarımın oltaları dolu gelsin. HASAN arkadaşımızın MERCANI. ![]() BENİM SARGOZÜM. ![]() Yine HASAN arkadaşımızın MERCAN ve İZMARİTİ ![]() Bunlarda HASAN ve İBRAHİM arkadaşlarımızın payları. ![]() Nacizane KALAMARLARIMIZ. ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 24-03-2010 " tarihinde saat 19:42 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım güzel avlarınızdan birini daha geride bırakmışsınız
balıklar güzelmiş daha nicelerini yakalarsınız inşallah |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() kaptan maşallah, sabah bereketi olsa gerek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() suleyman abı harıka bır av olmus bu sefer... kuzenım olmasa mısafır bugun bende orada olcaktım... sargoz u benım ıcın aglatma olurmu
![]() avın daım oltan balıkla dolsun
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Son kare tam kapanış sahnesi olmuş.Allah neşenizi ve şansınızı daim etsin.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Evet Mehmet kardeşim gerçekten bereketli bir gün geçti...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Gökhan kardeşim kalamar bu gün gün boyu belli aralıklarla geldi..İnşallah cumarteside bereketli bir gün geçiririz..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Okan kardeşim. Herşey nasip işi.İnşallah bir gün sizinlede bereketli bir gün geçiririz...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Sağolasın Kamil hocam.. Sizin bu sabah erken dönüşünüze inanın çok üzüldüm. Ama her şey nasip..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() biraz dur biraz dinlen be abi
![]() ![]() ![]() ![]() ben yazmaya yoruldum sen tutmaya yorulmadın isyan ettirme adamı burda ![]() ahhh keşke bende orda olsam hergün ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Adalar bereketi_4 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 24 | 11-03-2010 23:02 |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adalar 3 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 12-01-2010 22:22 |
urla çeşmealtı ve adalar | aldatmaca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-06-2008 14:37 |
12.01.08 Urla Adalar Civari | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 16-01-2008 20:50 |