Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-04-2006, 06:00   #21
uzman
Kaptan
 
uzman kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 18.11.05
Yaş: 57
Mesaj Sayısı: 715
Varsayılan

Alıntı:
HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
UZMAN yazdığın yazı aslında bu konuyu açış maksadının cevabı. Şunu belirtmek isterim ki bu sitenin temel amacı amatör balıkçılık, zıpkınla avcılık, doğa güzelliklerinin ve tecrübelerimizin burada çeşitli platformlarda tartışılması ve bilgi alış-verişinin gerçekleşmesidir. Ama senin yukarıda yazdıkların benim bu site ile ilgili düşüncelerimle o kadar birbirinden uzak kalıyorki olması gereken bilgi ve tecrübe paylaşımlarından ziyade sohbet odası kimliğinde bende herkes gibi her türlü muhabbeti çevirmek isterim ama birazda geyik ve muhabbetten ziyade katılımlar sözüne ettiğimiz konular üzerine dönse siteyi ziyaret eden kişilerin fikirleride değişik olur laylay yapmak için kayıt olmazlar.
Bu bağlamda senin aynı ırmakta defalarca banyo bile yaptırır. SAYGILARIMLA
Sanırım oldukça haklısınız. Tespitiniz de doğru... Yazınızı okuyunca hak verdim. Temel gaye amatör balıkçılık bilgilerini paylaşmak. Fakat forumları saydım sonra. Alt forum ile birlikte toplam 20 forum başlığı gördüm. Bunlardan 8 tanesi bahsettiğiniz konuları kapsıyor. Diğer 12 tanesi ise sizin tabirinizle "laylay" sayılacak başlıklar.

Aslında, sizin söz ettiğiniz amatör balıkçılık konuları çok önemli. Hatta vazgeçilmez. Ama, benim mesajım kesinlikle kendi yazdığımla çelişmiyor. Sadece geçmişe yönelik bir özlemi ifade etme amacıyla yazmıştım. Ayrıca gene dikkatinize sunmak isterim ki konu başlığını da ben açmadım ve konuda sanal arkadaşlıklardaki (salt sanal arkadaşlıkları kastettim. Birbirini tanıyan insanların net ortamındaki arkadaşlıkları değildi mesele...) sakatlıklara dikkat çekmek için, o günkü psikolojimin de etkisiyle bir şeyler yazdım.

Tabii ki gene de yazdıklarınıza hak veriyorum ve gene dikkat ederseniz görürsünüz ki son zamanlarda, değişen kadro veya arkadaş profiline uyumlu olarak geyik tabir edilen konu başlığı açma sıklığı da azalmaya başladı.

Saygılarımla....
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır...

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.

Bu mesaj en son " 01-04-2006 " tarihinde saat 06:06 itibariyle uzman tarafından düzenlenmiştir....
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
masaüstüne sanal akvaryum walras Akvaryum 1 12-10-2008 19:56
Sizce olta ? ba-tu_han Olta Nedir? 2 02-09-2008 20:47
arkadaşlık haftası Güven ÖZYELDAN Dökümanlar ve Makaleler 6 05-01-2007 21:08
Kayık aldım Sizce nasıl ? ilhan TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 16 02-11-2005 12:34


Saat 18:23.