|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() balıkla ilgilenen herkes fikrinizi almak isterim benim oltam size göre nasıl ben acemi bir balıkçıyım sahilde tutan bir amcadan ilham alıp el oltasıyla başladım işe.DEnize 2 tane olta kaptırdım(el oltası)sonunda kamışlı aldım .size fikrinizi sorim dedim.İşte:
Kurşun Bölümü: 10 Gr Kurşun,3 tane 8 numara kanca [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mantar Şamandıra bölümü:Mavi mantar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve Makine : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bilgi:Ben Amatörüm.Akdeniz Mersin İli Ayaş Belediyesi Yemişkumu Kasabasında balık tutuyorum yem olarak ekmek içini hamur gibi yapıp kullanıyorum.Şamandıralı.Oltaların atıldığı yer 1.70-1-80 civarı (İyi Bir Yer Yapılmamış)Şimdiden Herkese Teşekkürler!
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Olta takımı balığın cinsine göre değişir.Başlangıç için senin takım iyi daha çok kefal içindir.Zamanla diğer balıklar için gerekli malzemeyi formumuzdan takip ederek öğreneceğini umuyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paşalı güzel cevaplamış sorunu
![]() Gerisi; deneyim, gözlem, araştırma ve senin yaratıcılığına kalmış genç dostum... Kolaygelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Şu üçlü sizce nasıl olur? | ykmk | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 8 | 29-01-2007 13:44 |
Sizce Sanal Arkadaşlık Bumu dur??? | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 37 | 05-04-2006 02:39 |
Sizce Bu Balıkçı Neler Yapmalı | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 27-12-2005 05:39 |
Kayık aldım Sizce nasıl ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 02-11-2005 12:34 |