|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() güzel bir gün yaşamışız
![]() ![]() ![]() ![]() ishak abicim çok sitem etmişsin ![]() ![]() senide aramızda beraber görmek isteriz. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İshak abim katılımın ve güzel mesajın için çoook teşekkür ederim.. kahve davetim hala geçerlidir unutma ama burada ama bir deniz kıyısında.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Hele gece... Gelen misafirler üzeriine orada olmalıydın .. ![]() Ne gülerdik biliyormusun.. İşaallah başka zamana .. Katılım için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Katılımlar ve güzel mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ederim.. Sansınız bol balıklarınız hep trofe olsun.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yok yok İshak abi kesinlikle foto montaj yok .. Herşey doğal herşey görüldüğü gibi.. Hasan abi latife ediyor.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir gündü dostlarla yanyana izmirden gitmeden evvel son avımdı....Bugün için bana harcadıklaarı emeklerden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.... Benim için güzel dileklerde bulunanlara da ayrıca teşekkür ederim....sağlıkla selametle kalın
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğanım Öncelikle yeni görev yerinde başarılar dilerim..
![]() Paşa tema gelince zaten söylenecek bir şey bulamıyorum. TEK KELİME HARİKASINIZ TÜM EKİBİ KUTLARIM Neco sende hem güzel balıklar çekmiş hemde çok güzel bir klip yapmışsın ellerine sağlık.. Seko bakıyorum boynuz kulağı geçmeye başlamış ... ![]() ![]() Eeeeee.... üzüm üzüme baka baka kararırmışşşş... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() paşa avcısı timi kutlarken yeni operasyonlarınıda bekliyorum. ayrıca bu time yeni keskin nişancılarında davet edilmesi dileklerimle sevgiler
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ah....Ah...Yanarım ben kendi halime ah... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Üstad
|
![]() Necati'm nihayet kurtları dökme fırsatı bulmuşsun.
![]() ![]() Zaten PAŞA TEAM bir araya gelirde orada şenlik olmaz mı?... Necati'm paylaşım için teşekkürler,güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli... Daha niçe güzel günlerde buluşmanız dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yine Tek Ama Yine Paşa | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 16-10-2010 12:20 |
Paşa Team 16-05-2010 Avı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 45 | 27-07-2010 09:24 |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |