|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Erol abi senide tebrik ederim ama resimsiz av raporu susuz ağaç gibidir lütfen resim ekleyiniz ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Sevgili kardeşim,güzel ifadelerle hoş bir anlatımla yazmış olduğun '' av raporunu'' büyük bir zevkle okudum.Anladığım kadarıyla güzel ve zevkli bir av olmuş.Umarım '' hamlık '' artık gitmişdir.Eğer mümkün olursa fotoları da bizlerle paylaşmanı dilerim.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,evet hamlık dönemide böylece bitmiş oldu.Ahanda ahçı Okan arkadaşımız,ahanda kovanın sabahki hali (1/4)
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerinize ve dilinize sağlık Erol bey. afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() ahanda RAKI nerde abi ben mi göremiyorum ters açıda mı kaldı yoksa
![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi valla süper görüntüler ama bunlar reklam kokan hareketler, sizi avda görmek isteriz
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#18 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bende baktım...göremedim... ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol abi eline koluna sağlık.biz kıyıda debelene dururken sen voliyi vurmuşsun.bu da bize yeter.ama balıkları ağlatmışsınız rakısız olmaz ki böyle...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol bey bencede o resimde eksik şeyler var. yazık olmuş canım balıklara yazık ............afiyetle..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Aliağa-Şakran Arası 08.11.2009 | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 10-11-2009 11:19 |
Aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 30-09-2008 14:42 |
03,02,08 pazar aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 06-02-2008 07:53 |
04.03. aliağa raporu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 08-03-2007 07:35 |